Pàgina de destinació: definició

La pàgina de destinació és la pàgina web a la qual arriben les persones després de fer clic al vostre anunci. L'URL d'aquesta pàgina acostuma a ser el mateix que l'URL final de l'anunci.

• Per a cada anunci, especifiqueu un URL final per determinar la pàgina de destinació a la qual les persones són dirigides després de fer clic al vostre anunci.
  • La política de Google estableix que la pàgina de destinació i l'URL visible (la pàgina web que es mostra a l'anunci) han de compartir el mateix domini.
  • L'experiència a la pàgina de destinació és un dels diversos factors que ajuden a determinar el nivell de qualitat d'una paraula clau. L'experiència a la pàgina de destinació es representa mitjançant aspectes com ara la utilitat i la rellevància de la informació que proporciona la pàgina, la facilitat de navegació per a l'usuari, el nombre d'enllaços a la pàgina i les expectatives que els usuaris tenen en funció de la creativitat d'anunci en què han fet clic.