Sobre les mètriques de les impressions de la part superior i de la part més superior

Les mètriques de la part superior i de la part més superior són un conjunt de mètriques de notorietat. Aquestes mètriques us donen una idea de l'emplaçament dels vostres anuncis a la pàgina.

El percentatge d'impressions de la part superior de cerca, "Perc. impr. (part sup.)", i el percentatge d'impressions de la part més superior de cerca, "Perc. impr. (part més sup.)", us indiquen l'emplaçament dels anuncis a les pàgines de resultats del motor de cerca (SERP).

Nota: la quota d'impressions per a les campanyes d'hotels es calcula d'acord amb el lloc en què es mostra el vostre anunci al mòdul de reserves dels anuncis d'hotels. Obteniu més informació sobre la quota d'impressions per a les campanyes d'hotels.

La quota d'impressions de la part superior de cerca (Quota d'impr. de cerca part sup.) i la quota d'impressions de la part més superior de cerca (Quota d'impr. de cerca part més sup.) us ajuden a entendre les oportunitats que tenen els vostres anuncis de millorar l'activació entre els anuncis de la part superior o a la primera posició entre els anuncis de la part superior.

A diferència de la posició mitjana, aquestes mètriques no reflecteixen l'ordre dels vostres anuncis en comparació amb altres anuncis, sinó que indiquen l'emplaçament real dels anuncis a les SERP.

Nota: els partners de cerca no distingeixen entre "part superior" i "altres", i no s'inclouran a la segmentació per ubicació ni a les dades de la quota d'impressions.

Mètriques sobre la ubicació d'anuncis

Podeu consultar aquestes mètriques per entendre els canvis que presenti la ràtio de clics d'entrada (CTR) arran d'un canvi en la ubicació dels anuncis a la pàgina de resultats de la cerca. No us recomanem que feu servir aquestes mètriques com a objectiu de les ofertes ja que, a vegades, poden disminuir a mesura que augmenten les ofertes. Això passa perquè unes ofertes més altes us poden permetre participar en subhastes més competitives en una posició pitjor.

Percentatge d'impressions de la part superior de cerca

El percentatge d'impressions de la part superior de cerca, "Perc. impr. (part sup.)", és el percentatge de les vostres impressions d'anunci que es mostren entre els anuncis de la part superior.

Percentatge d'impressions de la part superior de cerca = impressions a la part superior/impressions

Percentatge d'impressions de la part més superior de cerca

El percentatge d'impressions de la part més superior de cerca, "Perc. impr. (part més sup.)", és el percentatge d'impressions d'anunci que es mostren en primera posició entre els anuncis de la part superior.

Percentatge d'impressions de la part més superior de cerca = impressions a la part més superior/impressions

Mètriques per a les quals podeu fer ofertes a fi de millorar l'emplaçament dels vostres anuncis

Podeu utilitzar aquestes mètriques com a objectiu per definir la vostra oferta si voleu incrementar el percentatge d'anuncis que es mostren entre els anuncis de la part superior o en primera posició entre els anuncis de la part superior.

Quota d'impressions de la part superior de cerca

La quota d'impressions de la part superior de cerca, "Quota d'impr. de cerca part sup.", són les impressions que heu rebut entre els anuncis de la part superior dividides entre el nombre estimat d'impressions que podríeu haver rebut entre els anuncis de la part superior.

Quota d'impressions de la part superior de cerca = impressions a la part superior/impressions aptes a la part superior

Quota d'impressions de la part més superior de cerca

La quota d'impressions de la part més superior de cerca, "Quota d'impr. de cerca part més sup.", són les impressions que heu obtingut a la part més superior (el primer anunci entre els anuncis de la part superior) dividides entre el nombre estimat d'impressions que podríeu haver rebut entre els anuncis de la part superior.

Quota d'impressions de la part més superior = impressions a la part més superior/impressions aptes a la part superior

Quota d'impressions perdudes de la part més superior de cerca (pressupost)

La quota d'impressions perdudes de la part més superior de cerca (pressupost) fa una estimació de la freqüència amb què l'anunci no s'ha mostrat el primer de tots entre els anuncis de la part superior a causa d'un pressupost baix.

Quota d'impressions perdudes de la part superior de cerca (pressupost)

La quota d'impressions perdudes de la part superior de cerca (pressupost) us ajuda a veure la freqüència amb què l'anunci no s'ha mostrat entre els anuncis superiors a causa d'un pressupost baix.

Quota d'impressions perdudes de la part més superior de cerca (rànquing)

La quota d'impressions perdudes de la part més superior de cerca (rànquing) fa una estimació de la freqüència amb què el vostre anunci no s'ha mostrat el primer de tots entre els anuncis de la part superior a causa d'un rànquing d'anunci baix.

Quota d'impressions perdudes de la part superior de cerca (rànquing)

La quota d'impressions perdudes de la part superior de cerca (rànquing) fa una estimació de la freqüència amb què l'anunci no s'ha mostrat entre els anuncis de la part superior a causa d'un rànquing d'anunci baix.

Suggeriments

Ens podeu fer arribar els vostres suggeriments sobre aquestes mètriques.

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
true
Achieve your advertising goals today!

Attend our Performance Max Masterclass, a livestream workshop session bringing together industry and Google ads PMax experts.

Register now