Definició de l'estat Campanya finalitzada

Una campanya finalitzada és una campanya publicitària la data de finalització de la qual ha passat i, per tant, ja no se'n publiquen els anuncis.

• Heu de triar una data de finalització per a cada campanya publicitària per tal d'indicar quan s'han d'aturar. Quan arriba la data de finalització d'una campanya, deixen de publicar-se tots els anuncis que conté.
  • Podeu modificar la data de finalització d'una campanya en qualsevol moment, fins i tot després que hagi passat.
  • Veureu informació de l'estat actual de la campanya a la columna "Estat" de la pàgina "Campanyes". És possible que també vegeu l'estat "Campanya finalitzada" al costat dels grups d'anuncis, dels anuncis i de les paraules clau que formen part de la campanya.

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
true
Achieve your advertising goals today!

Attend our Performance Max Masterclass, a livestream workshop session bringing together industry and Google ads PMax experts.

Register now