Negativt søgeord: Definition

Det er en type søgeord, der forhindrer et bestemt ord eller en sætning i at udløse visning af din annonce. Dine annoncer vises ikke til alle, der søger efter den sætning. Dette kaldes også et negativt match.

Hvis du f.eks. føjer "gratis" til din kampagne eller annoncegruppe som et negativt søgeord, gør du Google Ads opmærksom på, at din annonce ikke skal vises ved en søgning, der indeholder termen "gratis". På Displaynetværket er der mindre sandsynlighed for, at din annonce bliver vist på et bestemt website, hvis dine negative søgeord matcher websitets indhold.