Anslag for førstesidebud: definisjon

Budet du sannsynligvis må angi for at annonsen din skal bli vist hvor som helst på den første siden med søkeresultater. Finn ut mer om de ulike budanslagene.

• Dette anslaget viser det omtrentlige budet for kostnad per klikk (CPC-budet) som er nødvendig for at annonsen din skal bli vist hvor som helst på den første siden med søkeresultater når et søk samsvarer nøyaktig med søkeordet ditt. Annonsen kan bli vist selv om budet ikke er like høyt som dette anslaget, men det er mindre sannsynlig at den vises på den første siden med søkeresultater.
  • Anslaget er basert på kvalitetspoengene for hvert søkeord og konkurransen fra andre annonsører. Hvis anslaget for førstesidebud er svært høyt, kan det bety at søkeordet har få kvalitetspoeng, og at det er rom for forbedring.
  • Hvis du vil se anslag for førstesidebud for søkeordene dine, åpner du «Søkeord»-tabellen og ser på «Ansl. førstesidebud»-kolonnen.
  • Anslaget er ikke en garanti. Av og til vises ikke annonsen din på den første siden selv om du oppfyller anslaget for førstesidebud.