Bekreftelse av annonsørens identitet

For å sikre innsyn og åpenhet overfor brukerne krever vi at byråer bekrefter identiteten til annonsøren de representerer, og/eller oppgir tilleggsinformasjon om navnet og stedet annonsøren befinner seg på. I de fleste annonseformatene våre vises opplysningene du oppgir nedenfor, i en automatisk generert bekjentgjørelse i annonsen. Finn ut mer om identitetsbekreftelse for annonsører.

Google kan også publisere informasjon om denne bedriften og annonsekampanjene til bedriften som beskrevet i retningslinjene våre for annonsørbekreftelse, deriblant annonsene, datoene som annonsene ble vist, annonser som er fjernet på grunn av juridiske årsaker eller brudd på retningslinjene, kontaktinformasjon og logg for navneendringer.

Før du fyller ut dette skjemaet, må du sørge for at bedriften din eller byrået ditt eierbetalingsprofilen for denne Google Ads-kontoen, og at «Organisasjon» er valgt som «Kontotype» i faktureringsoppsettet.

Er kontoen din eller kontoen til kunden din en Google Ad Grants-konto?