Oppdatering av retningslinjene om feilaktige fremstillinger (september 2020)

Google leverer oversatte versjoner av brukerstøtten, men de er ikke ment å endre innholdet i retningslinjene våre. Den engelskspråklige versjonen er den offisielle versjonen vi bruker for å håndheve retningslinjene. Hvis du vil lese denne artikkelen på et annet språk, kan du bruke rullegardinmenyen for språk nederst på siden.

I september 2020 oppdaterer vi retningslinjene om feilaktige fremstillinger for Google Ads. Hensikten med dette er å forby publisister å samarbeide med andre kontoer eller nettsteder med det formål å skjule eller feilaktig fremstille identiteten sin eller annen informasjon av avgjørende betydning om seg selv, i tilfeller der det aktuelle innholdet er relatert til politikk, samfunnsspørsmål eller saker av offentlig interesse. Vi begynner å håndheve disse retningslinjene 1. september 2020 i USA og 1. oktober 2020 i alle andre land.

Vi tar brudd på disse retningslinjene svært alvorlig, og vi anser dem som grove brudd. Hvis vi oppdager brudd på disse retningslinjene, suspenderer vi Google Ads-kontoene dine umiddelbart og uten forutgående advarsel. Etter dette kan du aldri annonsere med oss igjen.

Gjennomgå disse retningslinjene for å finne ut om noen av annonsene dine omfattes av dem. Hvis dette er tilfellet, må du fjerne de aktuelle annonsene før den relevante håndhevelsesdatoen.

(Lagt ut i juli 2020)