Update van het beleid voor verkeerde voorstelling (september 2020)

Google biedt vertaalde versies van het Helpcenter. Het is echter niet de bedoeling dat deze de content van ons beleid veranderen. De Engelse versie is de officiële taal waarmee we ons beleid handhaven. Als u dit artikel in een andere taal wilt lezen, stelt u deze in via het dropdownmenu onderaan de pagina.

Het beleid voor verkeerde voorstelling van Google Ads wordt in september 2020 geüpdatet om coördinatie met andere sites of accounts te verbieden en te verbieden dat u uw identiteit of andere belangrijke informatie over uzelf verbergt of verkeerd voorstelt, in gevallen waar uw content betrekking heeft op politiek, sociale kwesties of kwesties van algemeen belang. Het beleid treedt op 1 september 2020 in werking in de Verenigde Staten en op 1 oktober 2020 in alle andere landen.

We nemen schendingen van dit beleid uiterst serieus en beschouwen ze als zeer ernstig. Als we schendingen van dit beleid constateren, schorten we uw Google Ads-accounts onmiddellijk en zonder voorafgaande waarschuwing op en kunt u niet opnieuw bij ons adverteren.

Raadpleeg dit beleid om te bepalen of u advertenties heeft die het beleid schenden. Verwijder eventuele advertenties die niet aan het beleid voldoen vóór de relevante handhavingsdatum.

(Gepost: juli 2020)