Uppdatering av farligt eller nedsättande innehåll (augusti 2020)

I augusti 2020 uppdateras policyn för farlig eller nedsättande innehåll i Google Ads för att förbjuda innehåll som är relaterat till en aktuell, allvarlig hälsokris och som saknar tillförlitligt vetenskapligt stöd.

Överträdelser av denna policy resulterar i att kontot stängs av omedelbart utan föregående varning. En varning utfärdas minst sju dagar innan kontot stängs av.

Läs igenom den här policyuppdateringen för att se om någon av dina annonser omfattas av policyn. Ta i så fall bort de annonserna före den 18 augusti 2020.

(Upplagt i juli 2020)