Opdatering af politikken vedrørende farligt eller nedsættende indhold (august 2020)

I august 2020 opdateres politikken vedrørende farligt eller nedsættende indhold i Google Ads for at forbyde indhold, der er relateret til en aktuel, alvorlig sundhedskrise og er i strid med pålidelig, videnskabelig konsensus.

Overtrædelse af denne politik medfører ikke øjeblikkelig suspendering af kontoen uden forudgående varsel. Senest syv dage inden din konto suspenderes, udstedes der en advarsel.

Gennemgå denne politikopdatering for at finde ud af, om nogen af dine annoncer er omfattet af politikken, og fjern i så fald disse annoncer inden den 18. august 2020.

(Opslået i juli 2020)