Actualització de la política de continguts perillosos o despectius (agost de 2020)

Google proporciona versions traduïdes del nostre Centre d'Ajuda per comoditat, tot i que no estan pensades per canviar el contingut de les nostres polítiques. La versió en anglès és l’idioma oficial que utilitzem per aplicar les nostres polítiques. Per veure aquest article en un altre idioma, feu servir el menú desplegable d'idioma que hi ha a la part inferior de la pàgina.

L'agost de 2020, la política de continguts perillosos o despectius de Google Ads s'actualitzarà per prohibir el contingut relacionat amb una gran crisi sanitària vigent que contradigui el consens científic autoritzat.

Les infraccions d'aquesta política no comportaran la suspensió immediata del compte sense avisar prèviament. S'emetrà un advertiment com a mínim 7 dies abans de la suspensió del compte.

Reviseu aquesta actualització de la política per determinar si alguns dels vostres anuncis entren dins del seu àmbit d'aplicació i, si és així, traieu-los abans del 18 d'agost de 2020.

(Publicat el juliol de 2020)