Uppdatering av pausning av konto på grund av verifiering av annonsörsidentitet (september 2020)

I september 2020 uppdaterar vi policyn för verifiering av annonsörsidentitet med ytterligare krav för vissa annonsörer för att säkerställa att våra användare förstår vem som erbjuder de annonserade tjänsterna eller produkterna i Google Ads.

Vi kan pausa annonsörskonton omedelbart och kräva att de slutför verifieringen av annonsörsidentitet om vi misstänker att de bryter mot vissa Google Ads-policyer, inklusive felaktig framställning eller oidentifierat företag. Kontona förblir pausade tills annonsören har genomgått verifieringsprogrammet. När verifieringen har slutförts kan alla annonser som är kompatibla med policyn visas.

(Upplagt i juli 2020)