Uppdatering av pausning av konto på grund av verifiering av annonsörsidentitet (september 2020)

För att underlätta för våra användare tillhandahåller Google översatta versioner av vårt hjälpcenter. Sådana versioner är dock inte avsedda att förändra innehållet i våra policyer. Den engelskspråkiga versionen är den officiella version vi använder för att tillämpa våra policyer. Om du vill läsa den här artikeln på ett annat språk kan du använda rullgardinsmenyn längst ned på sidan.

I september 2020 uppdaterar vi policyn för verifiering av annonsörsidentitet med ytterligare krav för vissa annonsörer för att säkerställa att våra användare förstår vem som erbjuder de annonserade tjänsterna eller produkterna i Google Ads.

Vi kan pausa annonsörskonton omedelbart och kräva att de slutför verifieringen av annonsörsidentitet om vi misstänker att de bryter mot vissa Google Ads-policyer, inklusive felaktig framställning eller oidentifierat företag. Kontona förblir pausade tills annonsören har genomgått verifieringsprogrammet. När verifieringen har slutförts kan alla annonser som är kompatibla med policyn visas.

(Upplagt i juli 2020)