Opdatering af politikken vedrørende finansielle tjenester (juli 2020)

Fra og med juli 2020 kræver Google, at annoncører, der deltager i promovering af finansielle tjenester i Storbritannien, gennemfører programmet vedrørende bekræftelse af virksomhedsdrift, hvis Google beder om det.

Annoncører bliver bedt om at angive oplysninger om deres virksomhed. Dette omfatter, men er ikke begrænset til, annoncørens forretningsmodel, de tjenester, som annoncøren tilbyder, og annoncørens forhold til de annoncerede brands eller tredjeparter.

Annoncører, der skal gennemføre programmet, bliver underrettet individuelt og får 21 dage til at indsende bekræftelsesformularen. Manglende fuldførelse af bekræftelsesprogrammet medfører, at kontoen suspenderes med syv dages varsel til annoncøren.

(Opslået i juni 2020)