Opdatering af politikkerne vedrørende tilpasset annoncering: Bolig-, beskæftigelses- og kreditrelaterede produkter eller tjenester (oktober 2020)

Google stiller oversatte versioner af vores Hjælp til rådighed, selvom de ikke er beregnet til at ændre indholdet af vores politikker. The English version is the official language we use to enforce our policies. To view this article in a different language, use the language dropdown at the bottom of the page.

Den 19. oktober 2020 opdaterer Google politikkerne vedrørende tilpasset annoncering, så der indføres nye begrænsninger med hensyn til målretning. I bestræbelserne på at sikre inklusion af brugere, der udsættes for forskelsbehandling i samfundet, må der ikke længere målrettes mod målgrupper ud fra køn, alder, forældrestatus, civilstand eller postnummer ved annoncering for bolig-, beskæftigelses- og kreditrelaterede produkter eller tjenester.

Eksempler på berørte produkter eller tjenester omfatter, men er ikke begrænset til følgende:

• Bolig: Websites med boligannoncer, individuelle huse til salg eller leje og tjenester i forbindelse med fast ejendom
  • Beskæftigelse: Jobannoncer, rekrutteringswebsites og websites med oversigter over ledige stillinger
  • Kredit: Kreditkort og lån, herunder boliglån, billån, forbrugslån og kortfristede lån

Denne politikændring indføres kun i USA og Canada. Alle annoncører, der bruger tilpassede annoncer til at målrette mod målgrupper i USA og Canada, er forpligtede til at overholde de opdaterede politikker.

Hvad indebærer dette for annoncører, der promoverer bolig-, beskæftigelses- eller kreditrelaterede produkter eller tjenester?

• Potentielt berørte annoncører får en notifikation på deres Google Ads-konto, hvor de bliver bedt om at acceptere disse politikændringer og forpligte sig til at overholde de relevante lokale love. Annoncører, som ikke har accepteret disse ændringer, når politikken træder i kraft den 19. oktober, kan ikke oprette nye kampagner, før de har accepteret ændringerne.
  • Når politikken træder i kraft den 19. oktober, kan annoncører, der promoverer bolig-, beskæftigelses- eller kreditrelaterede produkter eller tjenester, ikke længere målrette mod målgrupper ud fra køn, alder, forældrestatus, civilstand eller postnummer. Desuden kan annoncerne i eventuelle allerede oprettede kampagner for bolig-, beskæftigelses- eller kreditrelaterede produkter eller tjenester, der er målrettet mod målgrupper, som er blevet underlagt begrænsninger i denne forbindelse, ikke længere blive vist. Vi råder annoncører til at opdatere deres kampagner, inden denne politik træder i kraft, for at undgå negative konsekvenser.

Se oplysningerne om den opdaterede politik vedrørende bolig-, beskæftigelses- og kreditrelaterede produkter og tjenester under Tilpassede annoncer  og andre ofte stillede spørgsmål for at få flere oplysninger om politikken og om, hvordan du accepterer disse politikændringer på din konto.

(Opslået i august 2020)