Actualització de les polítiques de publicitat personalitzada: habitatges, feina i crèdit (octubre de 2020)

Google ofereix versions traduïdes del Centre d'ajuda, però no pretenen canviar el contingut de les nostres polítiques. La versió en anglès és la versió oficial que utilitzem per aplicar les nostres polítiques. Per veure aquest article en un altre idioma, feu servir el menú desplegable d'idioma que hi ha a la part inferior de la pàgina.

El 19 d'octubre del 2020, Google actualitzarà les polítiques de publicitat personalitzada per incloure-hi restriccions de segmentació noves. A fi d'intentar millorar la inclusió dels usuaris que es veuen afectats de manera desproporcionada per prejudicis socials, els anuncis de productes i serveis d'habitatges, de feina i de crèdit ja no es poden orientar a públics en funció del sexe, de l'edat, de l'estat parental, de l'estat civil o del codi postal.

Entre els exemples de productes o serveis afectats hi ha, entre d'altres, els següents:

• habitatges: llocs web d'anuncis d'habitatges, habitatges individuals en venda o lloguer, o serveis immobiliaris
  • feina: anuncis de llocs de treball, llocs web de contractació de personal o llocs web d'ofertes de feina
  • crèdit: targetes de crèdit o préstecs, com ara préstecs hipotecaris, per a automòbils, per a electrodomèstics o a curt termini

Aquest canvi en la política només s'aplicarà als Estats Units i al Canadà. Tots els anunciants que utilitzin anuncis personalitzats orientats a públics dels Estats Units i del Canadà han de complir aquests canvis.

Com afecta això els anunciants que promocionen habitatges, feina o crèdit

• Els anunciants potencialment afectats rebran notificacions al compte de Google Ads en què se'ls demanarà que acceptin aquests canvis en la política i que es comprometin a complir la legislació local corresponent. Els anunciants que no hagin acceptat aquests canvis quan la política entri en vigor el 19 d'octubre no podran crear cap campanya fins que no facin clic per acceptar els canvis.
  • A més, quan la política esdevingui efectiva el 19 d'octubre, els anunciants que promocionen productes o serveis d'habitatges, de feina o de crèdit ja no podran orientar els anuncis a públics en funció del sexe, de l'edat, de l'estat parental, de l'estat civil o del codi postal. Qualsevol campanya relativa a productes o serveis d'habitatges, de feina o de crèdit orientada a públics restringits recentment ja no serà apta per difondre anuncis. Els anunciants han d'actualitzar les seves campanyes abans que aquesta política entri en vigor per assegurar-se que no els afecti negativament.

Per obtenir més informació sobre la política i sobre com podeu acceptar aquests canvis al vostre compte, consulteu la propera política d'habitatges, de feina i de crèdit a l'article Publicitat personalitzada i altres preguntes freqüents.

(Publicat l'agost de 2020)