Update van het alcoholbeleid in Ecuador (juni 2020)

Google biedt vertaalde versies van het Helpcentrum om het gebruikers gemakkelijker te maken. Deze vertalingen hebben echter geen invloed op de inhoud van ons beleid. Voor handhaving van het beleid is de Engelse versie leidend. Als u dit artikel in een andere taal wilt lezen, stelt u deze in via het dropdownmenu onderaan de pagina.

Op 16 juni 2020 updatet Google het alcoholbeleid om promoties van alcoholische dranken met 5% en/of minder alcoholpercentage (alcohol by volume) toe te staan in Ecuador. Adverteerders die advertenties voor alcohol gebruiken in Ecuador moeten het hoogste alcoholpercentage op de bestemmingspagina aangeven.

(Gepost: juni 2020)