Päivitys paikallisia lakivaatimuksia koskevaan käytäntöön Japanissa (heinäkuu 2020)

Google tarjoaa ohjekeskuksen sisällöstä käännettyjä versioita, joiden tarkoituksena ei kuitenkaan ole muuttaa Googlen käytäntöjen sisältöä. Englanninkielinen versio on virallinen versio, jota käytetään Googlen käytäntöjen täytäntöönpanossa. Jos haluat nähdä tämän artikkelin jollakin toisella kielellä, vaihda kieli sivun alareunan avattavasta kielivalikosta.

Google päivittää 1.7.2020 nettideittailupalvelujen Japaniin kohdistettuja mainoksia koskevaa käytäntöään. Tämän muutoksen jälkeen nettideittailupalvelujen mainontansa Japaniin kohdistavien mainostajien on saatava Googlelta mainontalupa, ennen kuin he voivat mainostaa Google Adsin kautta.

Googlen mainontaluvan saaminen edellyttää, että mainostaja

• on Japanin turvallisuuskomitean (国家公安委員会) rekisterissä
  • edellyttää palvelujen käyttäjien iän vahvistustarkistuksia

henkilöllisyystodistuksen (esim. ajokortin) avulla

• ei edistä maksullista treffailua tai seksiä ja kieltää sen käyttöehdoissaan tai yhteisön säännöissä.

Mainostajat voivat hakea Googlelta mainontalupaa 1.7.2020 alkaen, kun hakemuslomake on julkaistu. Tätä käytäntöä sovelletaan maailmanlaajuisesti kaikkiin tileihin, joilla näiden tuotteiden ja palvelujen mainonta kohdistetaan Japaniin. Lakivaatimuksia koskevan käytännön sivu päivitetään, kun päivitetty käytäntö astuu voimaan.

(Julkaistu kesäkuussa 2020)