Opdatering af politikken vedrørende lokale juridiske krav i Japan (juli 2020)

Som en service tilbyder Google oversatte versioner af artiklerne i Hjælp til Google Ads, men vi håndhæver vores politikker i henhold til den engelsksprogede version, og det er denne version, der er gældende, hvis den oversatte tekst afviger fra den. Hvis du vil have denne artikel vist på et andet sprog, kan du bruge rullemenuen Sprog nederst på siden.

Den 1. juli 2020 opdaterer Google sin politik vedrørende annoncer for datingtjenester i Japan. Efter denne ændring skal de annoncører, der tilbyder onlinedatingtjenester, der er målrettet mod Japan, certificeres af Google, før de kan annoncere via Google Ads.

For at kunne blive certificeret af Google skal annoncører:

• Være registreret hos National Public Safety Commission (国家公安委員会)
  • Anmode om aldersbekræftelse af brugerne af disse tjenester

brug af identifikationsdokumenter som f.eks. kørekort

• Sørge for, at de ikke fremmer kompenseret dating og/eller sex og forbyder det i deres servicevilkår eller retningslinjer for fællesskabet

Annoncører kan anmode om certificering hos Google fra og med den 1. juli 2020, når ansøgningsformularen offentliggøres. Denne politik gælder globalt for alle de konti, der annoncerer for disse produkter og tjenester, der er målrettet mod Japan. Politiksiden vedrørende juridiske krav opdateres, når politikken træder i kraft.

(Opslået i juni 2020)