Actualització de la política de requisits legals locals al Japó (juliol de 2020)

Google ofereix versions traduïdes del Centre d'ajuda, però no pretenen canviar el contingut de les nostres polítiques. La versió en anglès és la versió oficial que utilitzem per aplicar les nostres polítiques. Per veure aquest article en un altre idioma, feu servir el menú desplegable d'idioma que hi ha a la part inferior de la pàgina.

L'1 de juliol de 2020, Google actualitzarà la seva política d'anuncis de serveis de cites en línia al Japó. Després d'aquest canvi, els anunciants que ofereixen serveis de cites en línia orientats al Japó hauran de tenir la certificació de Google per poder anunciar-se a través de Google Ads.

Per obtenir-la, els anunciants han de complir els requisits següents:

• Han d'estar registrats a la comissió de seguretat pública nacional del Japó (国家公安委員会).
  • Han de dur a terme comprovacions per verificar l'edat dels usuaris dels serveis

mitjançant documents d'identificació com ara permisos de conduir

.
  • Han d'assegurar-se que no facilitin cites o sexe a canvi de compensacions i prohibir aquestes pràctiques a les seves condicions d'ús o directrius de la comunitat.

Els anunciants poden sol·licitar a Google la certificació a partir de l'1 de juliol de 2020, data en què es publicarà el formulari de sol·licitud. Aquesta política s'aplicarà a tots els anunciants de qualsevol país que promocionin aquests tipus de productes i serveis orientats al Japó. Quan la política entri en vigor, s'actualitzarà la pàgina de la política de requisits legals

(Publicat el juny de 2020)