Nieuwe accountonderbrekingsactie vanwege beleidsschendingen (juni 2020)

Google biedt vertaalde versies van het Helpcenter. Het is echter niet de bedoeling dat deze de content van ons beleid veranderen. De Engelse versie is de officiële taal waarmee we ons beleid handhaven. Als u dit artikel in een andere taal wilt lezen, stelt u deze in via het dropdownmenu onderaan de pagina.

In juni 2020 introduceert Google een nieuwe handhavingsactie voor adverteerders die het Google Ads-beleid schenden. Google Ads-accounts worden onderbroken als ze de identiteitsverificatie voor adverteerders niet voltooien als ze een melding ontvangen. Daarnaast kunnen we accounts tijdelijk onderbreken om onderzoeken uit te voeren als we potentieel schadelijk gedrag van adverteerders vaststellen. Onderbroken accounts kunnen geen advertenties weergeven. Als adverteerders van mening zijn dat de actie ten onrechte is uitgevoerd, kunnen ze contact met ons opnemen om bezwaar te maken tegen de beslissing.

(Gepost: juni 2020)