Opdatering af politikken vedrørende politisk indhold (juni 2020)

Som en service tilbyder Google oversatte versioner af artiklerne i Hjælp til Google Ads, men vi håndhæver vores politikker i henhold til den engelsksprogede version, og det er denne version, der er gældende, hvis den oversatte tekst afviger fra den. Hvis du vil have denne artikel vist på et andet sprog, kan du bruge rullemenuen Sprog nederst på siden.

Den 5. juni 2020 opdaterer Google sin politik vedrørende politisk indhold, så den indeholder en politik for valgannoncer i Israel.

Valgannoncer i Israel er annoncer, der fremhæver eller køres af en af følgende:

• Et politisk parti, en aktuelt valgt embedsmand eller en individuel kandidat til Knesset eller,
  • En kandidatliste bestående af et eller flere politiske partier til Knesset

Med denne ændring må valgannoncer i Israel kun køres, hvis annoncøren er godkendt af Google.  Annoncørgodkendelse bliver tilgængeligt i begyndelsen af juni 2020. Google begynder at håndhæve den opdaterede politik i slutningen af juni 2020.

(Opslået i maj 2020)