Opdatering af politikken vedrørende politisk indhold (juni 2020)

Google stiller oversatte versioner af vores Hjælp til rådighed, selvom de ikke er beregnet til at ændre indholdet af vores politikker. The English version is the official language we use to enforce our policies. To view this article in a different language, use the language dropdown at the bottom of the page.

Den 5. juni 2020 opdaterer Google sin politik vedrørende politisk indhold, så den indeholder en politik for valgannoncer i Israel.

Valgannoncer i Israel er annoncer, der fremhæver eller køres af en af følgende:

• Et politisk parti, en aktuelt valgt embedsmand eller en individuel kandidat til Knesset eller,
  • En kandidatliste bestående af et eller flere politiske partier til Knesset

Med denne ændring må valgannoncer i Israel kun køres, hvis annoncøren er godkendt af Google.  Annoncørgodkendelse bliver tilgængeligt i begyndelsen af juni 2020. Google begynder at håndhæve den opdaterede politik i slutningen af juni 2020.

(Opslået i maj 2020)