Requisits relatius a la documentació per a la verificació de l'anunciant

Google ofereix versions traduïdes del Centre d'ajuda, però no pretenen canviar el contingut de les nostres polítiques. La versió en anglès és la versió oficial que utilitzem per aplicar les nostres polítiques. Per veure aquest article en un altre idioma, feu servir el menú desplegable d'idioma que hi ha a la part inferior de la pàgina.

Google requereix que els anunciants completin la verificació d'identitat com a part del programa de verificació de l'anunciant.

Per a la verificació d'identitat, és possible que es demani als anunciants que enviïn un dels documents admesos que s'indiquen a sota en funció de la ubicació en què estigui registrada la seva organització o en què resideixin, en cas que siguin particulars.

Nota: els documents necessaris estan basats en el tipus de compte "Organització" o "Particular". Podeu comprovar el vostre tipus de compte al perfil de pagaments de Google Ads, mitjançant la pàgina "Configuració" de "Facturació i pagaments". Si el vostre tipus de compte és "Particular", però heu de verificar-vos com a organització (o viceversa) contacteu amb nosaltres abans d'iniciar el procés de verificació. Aquests documents són necessaris per completar correctament el procés de verificació.

Els documents i les dades personals no es compartiran amb tercers, d'acord amb la política de protecció de dades de Google.

Documents que s'admeten per ubicació

És possible que es demani a les organitzacions que proporcionin 2 tipus diferents de documentació per a la verificació de l'anunciant: documents de registre de l'organització i un document d'identitat oficial amb foto d'un representant autoritzat. Entre els documents que s'admeten hi ha els següents:

Documents de registre:
  • Certificat de constitució o de registre
  • Extracte del registre comercial
  • Llicència comercial
  • Certificat tributari
Documents d'identitat oficial amb foto del representant autoritzat:
  • Passaport
  • Document d'identitat
  • Permís de conduir
  • Targeta de residència permanent

Un representant autoritzat és un administrador del compte de Google Ads o del perfil de pagaments que paga els anuncis. El document d'identitat oficial amb foto pot haver estat emès en qualsevol país.

Els particulars han d'enviar un document d'identitat oficial de Mònaco amb foto com a part del programa de verificació. Entre els documents que s'admeten hi ha els següents:

• Passaport
  • Document nacional d'identitat
  • Permís de conduir
  • Permís de residència

Tanca la cerca
Aplicacions de Google