Requisits relatius a la documentació per a la verificació d'identitat de l'anunciant

Google proporciona versions traduïdes del nostre Centre d'ajuda per comoditat, tot i que no estan pensades per canviar el contingut de les nostres polítiques. La versió en anglès és l’idioma oficial que utilitzem per aplicar les nostres polítiques. Per veure aquest article en un altre idioma, feu servir el menú desplegable d'idioma que hi ha a la part inferior de la pàgina.

Com a part del programa de verificació de l'anunciant, Google requereix que els anunciants completin la verificació d'identitat de l'anunciant.

Per fer la verificació d'identitat, els anunciants han d'enviar un dels documents admesos que s'enumeren a continuació en funció de la ubicació on estigui registrada la seva organització o, si són un particular, de la ubicació on resideixin.

Documents que s'admeten per ubicació

Les organitzacions han d'enviar un dels documents de registre següents per a la verificació d'identitat de l'anunciant. Entre els documents que s'admeten hi ha:

• Qualsevol document, carta o avís emès o segellat per l'Agència Tributària dels Estats Units (Internal Revenue Service, IRS) en què s'indiqui el nom de l'organització, com ara CP575, 147C, CP299, 988, 937, 1050 o 5822.
  • Formularis enviats a l'IRS si estan disponibles al lloc web de l'IRS, com ara el 8871 o el 990. Consulteu en aquesta pàgina (organitzacions polítiques) i en aquesta altra (organitzacions amb exempció fiscal) les diverses maneres de cercar la vostra organització al lloc web de l'IRS.
  • Certificat de constitució de l'empresa emès per l'estat on dueu a terme les activitats comercials en què s'indiqui el nom de la vostra organització.
  • Declaracions més recents de la vostra organització a la Comissió de Borsa i Valors dels Estats Units (Securities and Exchange Commission, SEC), com ara els formularis 10-K, 10-Q o 8-K, en què s'indiqui el nom de l'organització.
  • Informes de crèdit empresarial d'Experian, d'Equifax, de TransUnion o de Dun & Bradstreet en què s'indiqui el nom de la vostra organització.

Les organitzacions també poden proporcionar el seu número d'identificació d'ocupador.

Com a part del programa de verificació, les persones físiques i els representants autoritzats han d'enviar un document d'identitat oficial amb foto. Entre els documents que s'admeten hi ha:

• Passaport
  • Identificació estatal
  • Permís de conduir
  • Targeta de residència permanent o permís de residència (Green Card)
Pel que fa a les persones físiques, cal que el document d'identitat oficial amb foto s'hagi emès als Estats Units, mentre que en el cas dels representants autoritzats, el document d'identitat oficial amb foto pot haver estat emès en qualsevol país.

Altres ubicacions

Palestina

Les organitzacions han d'enviar un dels documents de registre següents per a la verificació d'identitat de l'anunciant. Entre els documents que s'admeten hi ha:

• Certificat de constitució o de registre
  • Extracte del registre comercial
  • Llicència comercial
  • Certificat tributari
  • Número DUNS

Les persones físiques i els representants autoritzats han d'enviar un document d'identitat oficial amb foto que demostri que resideixen a Palestina com a part del programa de verificació. Entre els documents que s'admeten hi ha:

• Passaport
  • Document nacional d'identitat
  • Permís de conduir
  • Permís de residència