Com es pot completar la verificació d'identitat

Google ofereix versions traduïdes del Centre d'ajuda, però no pretenen canviar el contingut de les nostres polítiques. La versió en anglès és la versió oficial que utilitzem per aplicar les nostres polítiques. Per veure aquest article en un altre idioma, feu servir el menú desplegable d'idioma que hi ha a la part inferior de la pàgina.

Verificació d'identitat

Els anunciants seleccionats per sotmetre's al programa de verificació de l'anunciant rebran una notificació per correu electrònic i al compte amb les instruccions per iniciar el procés de verificació. Un cop hàgiu completat correctament la verificació, Google publicarà informació sobre el vostre compte i les vostres campanyes publicitàries de Google Ads a través de comunicacions sobre els anuncis i del Centre de transparència publicitària. Obteniu més informació sobre la nostra política de transparència.

Google es reserva el dret de verificar la vostra identitat o les vostres operacions empresarials de nou. Rebreu una notificació quan calgui fer aquesta verificació. Per exemple, és possible que se us demani que torneu a verificar la vostra identitat o les vostres operacions empresarials si hi ha canvis significatius al vostre compte de Google Ads.

Si s'indica una data límit per completar la verificació

Si se us dona una data límit per completar la verificació, disposareu de 30 dies a partir del dia en què rebeu la notificació al compte o per correu electrònic per començar a respondre les preguntes de la secció "Sobre la vostra empresa". Un cop completada aquesta secció, se us mostraran els passos addicionals que heu de seguir per completar el programa de verificació. Els passos següents es personalitzaran en funció de l'estructura del vostre compte, de la configuració de facturació i de si anuncieu en nom d'una organització o d'un particular. També és possible que se us demani que verifiqueu les vostres operacions empresarials.

Un cop iniciat el procés, tindreu 30 dies per completar correctament aquesta verificació i la resta de verificacions sol·licitades, com ara la verificació d'operacions empresarials (si escau). Si no es completa el programa de verificació en un termini de 30 dies, el compte es posarà en pausa.

Si no s'indica cap data límit per completar la verificació

Haureu de seguir els mateixos passos que s'han descrit més amunt per començar a respondre les preguntes de la secció "Sobre la vostra empresa". Un cop completada aquesta secció, se us mostraran els passos addicionals que heu de seguir per completar el programa de verificació. Els passos següents es personalitzaran en funció de l'estructura del vostre compte, de la configuració de facturació i de si anuncieu en nom d'una organització o d'un particular. També és possible que se us demani que verifiqueu les vostres operacions empresarials.

El vostre compte no es posarà en pausa encara que no hàgiu iniciat la verificació o no compliu els requisits del programa de verificació.

Nota:

• La verificació d'identitat l'ha de completar un administrador del compte de Google Ads o del perfil de pagaments que paga els anuncis. Més avall s'indica, per a cada tipus de client, quina és la persona que pot completar el procés.
  • Hi ha usuaris que pot ser que compleixin els requisits per enviar voluntàriament la seva verificació d'identitat de manera massiva. Si és el vostre cas, rebreu una notificació al compte de Google Ads durant el pas de verificació d'identitat.
  • Per tal d'oferir una capa de protecció addicional als usuaris, pot ser que Google sol·liciti que els anunciants completin la verificació per accedir a algunes funcions d'anuncis a fi de reduir l'activitat no vàlida, les estafes i l'ús abusiu de la funció en qüestió.
Requisits que ha de complir el nom de l'anunciant

El nom de l'anunciant és el seu nom legal o el seu nom comercial, verificat per Google mitjançant el programa de verificació de l'anunciant.

Per verificar un nom legal, el nom legal ha de coincidir amb el nom legal que figuri als documents de registre que s'hagin enviat durant el programa de verificació.

Per verificar un nom comercial, el nom comercial ha de coincidir i figurar al mateix document de registre que s'hagi presentat durant el programa de verificació juntament amb el nom legal. Consulteu aquí la llista de documents que s'admeten per ubicació*.

En el cas de les agències, el nom ha de ser el nom legal o el nom comercial de l'anunciant que representeu.

El nom de l'anunciant es mostrarà a la comunicació "Sobre aquest anunciant". Més informació

No es permet el següent:

marca x vermella Noms de producte o noms inexactes que no coincideixen amb el nom legal o el nom comercial de l'anunciant en cap dels documents de registre que s'han enviat durant el programa de verificació.

marca x vermella Ús de les majúscules, llenguatge promocional o dominis, tret que formin part d'un nom legal o d'un nom comercial vàlids.

marca x vermella Caràcters especials, com ara emojis, horaris comercials, informació de productes o serveis, o números de telèfon.

marca x vermella Marques comercials

• Com a alternativa, els anunciants tenen l'opció de verificar els seus recursos empresarials, com ara el nom i el logotip de l'empresa, i difondre'ls als anuncis mitjançant la verificació de marca per a la informació d'empresa. Obteniu més informació sobre la verificació de marca per a la informació d'empresa.
* A Corea del Sud, la verificació d'identitat es fa a través del vostre operador de telefonia mòbil. Assegureu-vos que la informació que proporcioneu coincideix exactament amb la informació que té registrada l'operador de telefonia mòbil.

Passos per verificar la identitat

Les respostes que doneu a la primera secció ("Sobre la vostra empresa") determinaran els passos de verificació d'identitat addicionals que caldrà completar. Els passos necessaris es mostraran a la secció "El vostre estat" de la pàgina de verificació de l'anunciant.

Seleccioneu una de les opcions següents per obtenir instruccions detallades. Si no teniu clar quina s'aplica al vostre cas, obteniu informació sobre com podeu comprovar la configuració dels pagaments.

Verifiqueu-vos o verifiqueu la vostra organització [Soc anunciant i em represento a mi mateix o represento la meva organització]

El meu compte de Google Ads està configurat amb pagaments manuals o automàtics

Com es pot completar

1. A les notificacions al compte i per correu electrònic que rebeu es detallaran els passos que heu de completar per verificar la vostra identitat per a cada compte de Google Ads.
    Nota: les instruccions de més avall formen part del disseny nou de l'experiència d'usuari de Google Ads. Per utilitzar el disseny anterior, feu clic a la icona "Aparença" i seleccioneu Utilitzeu el disseny anterior. Si feu servir la versió anterior de Google Ads, reviseu el Mapa de referència ràpida o bé feu servir la barra de cerca del tauler de navegació superior de Google Ads per trobar la pàgina que esteu cercant.
  2. Els passos necessaris es mostraran al vostre compte de Google Ads:
    1. Al compte de Google Ads, feu clic a la icona Facturació Icona de facturació.
    2. Feu clic a Verificació de l'anunciant.
  3. En aquest punt del procés de verificació ja s'haurà completat la secció "Sobre la vostra empresa". Feu clic a Comença, al costat de "Verifiqueu la vostra organització" o de "Verifiqueu-vos".

Si promocioneu una organització:

• Abans d'enviar la informació, comproveu que el tipus de compte del perfil de pagaments de Google Ads sigui "Organització".
Podeu consultar l'opció de configuració "Tipus de compte" al perfil de pagaments de Google Ads mitjançant la pàgina "Configuració" de "Facturació", a la secció de "Detalls del pagador". Si heu seleccionat "Particular" a l'opció de configuració "Tipus de compte", però heu de verificar-vos com a organització, contacteu amb nosaltres abans d'iniciar el procés de verificació.
  • Un administrador del compte de Google Ads o un administrador del perfil de pagaments que pagui els anuncis haurà de completar aquest formulari. Obteniu més informació sobre els usuaris de pagaments.
  • Se us demanarà que envieu els documents de registre que incloguin el nom legal i la ubicació de la vostra organització. Consulteu la llista de documents que s'admeten per ubicació. També haureu d'enviar el número de registre de l'organització i un document per verificar-vos*.
  • El nom i la ubicació que hi ha al perfil de pagaments han de coincidir exactament amb els que figuren als documents que envieu. Si el nom no coincideix, assegureu-vos que un administrador del compte de Google Ads o un administrador de pagaments editi el nom del perfil de pagaments fent clic a la icona de llapis que hi ha al costat del nom de l'organització. Si l'administrador no té accés d'edició, haureu de contactar amb nosaltres per sol·licitar una actualització del nom de l'organització.
  • És possible que se us demani que proporcioneu el número DUNS per verificar la vostra identitat legal. Si no en teniu cap, podeu demanar-ne un o, en lloc de facilitar aquest número, enviar el nom i l'adreça de la vostra organització.
  • Cercarem la informació de la vostra empresa registrada a Dun & Bradstreet amb el vostre número DUNS i la compararem amb la informació que heu proporcionat per a la verificació. Si no trobem cap coincidència, comproveu que la informació proporcionada sigui precisa i torneu a enviar la informació. Ho podeu fer fins a tres vegades. És possible que, tot i això, se us demani que envieu els documents d'identitat que s'indiquen anteriorment per completar el procés de verificació.
  • Si esteu verificant la identitat de la vostra organització com a part del procés d'apel·lació contra la suspensió de comptes, és possible que se us demani que proporcioneu el número DUNS per completar la verificació. Si no trobem cap coincidència al cap de tres intents, no podreu apel·lar contra la suspensió del compte.

Si us promocioneu com a particular:

• Abans d'enviar la informació, comproveu que el tipus de compte del perfil de pagaments de Google Ads sigui "Particular".
Podeu consultar l'opció de configuració "Tipus de compte" al perfil de pagaments de Google Ads mitjançant la pàgina "Configuració" de "Facturació", a la secció de "Detalls del pagador". Si a l'opció de configuració "Tipus de compte" es mostra "Organització", però això és incorrecte, contacteu amb nosaltres abans d'iniciar el procés de verificació.
  • Cal que envieu els documents per verificar la vostra identitat. Consulteu la llista de documents que s'admeten per ubicació*.
  • El nom i la ubicació que hi ha al perfil de pagaments han de coincidir exactament amb els que figuren als documents que envieu*. Si el nom no coincideix, assegureu-vos d'editar el nom del perfil de pagaments fent clic a la icona de llapis que hi ha al costat del vostre nom. Si no teniu accés d'edició, haureu de contactar amb nosaltres per sol·licitar una actualització del nom.
  • És possible que se us demani que proporcioneu el número de telèfon per verificar la vostra identitat. Si no trobem cap coincidència al cap de cinc intents, és possible que se us demanin documents per verificar la vostra identitat.
  • Si esteu verificant la vostra identitat com a part del procés d'apel·lació contra la suspensió de comptes, és possible que se us demani que envieu el número de la seguretat social o el número de telèfon per completar la verificació. Aquests números s'esborraran i no es desaran un cop s'hagi completat el procés de verificació. Si no trobem cap coincidència al cap de tres intents, no podreu apel·lar contra la suspensió del compte.

Google revisarà la vostra sol·licitud i us enviarà una notificació per correu electrònic sobre l'estat de la verificació d'identitat de l'anunciant en un termini de 5 a 7 dies laborables (si teniu una data límit per completar la sol·licitud) o de 30 dies laborables (si no teniu cap data límit per completar la sol·licitud). Podeu consultar l'estat de la verificació al vostre compte de Google Ads, a "Eines i configuració" → "Facturació" → "Verificació de l'anunciant". Si sou usuari d'un compte de gestor, podeu consultar la pàgina Verificació de l'anunciant per veure l'estat de tots els vostres comptes.

* A Corea del Sud, la verificació d'identitat es fa a través del vostre operador de telefonia mòbil. Assegureu-vos que la informació que proporcioneu coincideix exactament amb la informació registrada a l'operador de telefonia mòbil.
El meu compte de Google Ads està configurat amb facturació mensual

Abans de començar

Com que la vostra informació ja s'ha verificat durant el procés de creació de la línia de crèdit, no cal que envieu cap informació ni documentació addicionals.

A les notificacions al compte i per correu electrònic que rebeu es detallaran els passos necessaris per aprovar l'ús del vostre nom legal i de la vostra ubicació en cada compte de Google Ads. Aquests seran el nom i la ubicació que consten al vostre perfil de pagaments. Si la informació del perfil de pagaments no està actualitzada, contacteu amb nosaltres abans d'iniciar la verificació.

Si no sou administrador del compte de Google Ads, heu de contactar amb un administrador per iniciar la verificació. Obteniu més informació sobre els nivells d'accés al compte.

Com es pot completar

1. Un cop completada la secció "Sobre la vostra empresa" a la pàgina "Verificació de l'anunciant" del vostre compte de Google Ads, feu clic a "Comença", al costat de "Verifiqueu la vostra organització".
  2. S'obrirà una altra pàgina per confirmar el nom i la ubicació de la vostra organització.
  3. Si compliu els requisits per verificar diversos comptes de manera massiva, veureu l'opció corresponent.
  4. Feu clic a Confirma.

Rebreu un correu electrònic de confirmació per informar-vos que la vostra identitat s'ha verificat. El nom i la ubicació que figuren al vostre perfil de pagaments es mostraran en una comunicació en qualsevol anunci que publiqueu. Més informació sobre la transparència i les comunicacions sobre els anuncis

Tinc un compte de Google Ad Grants

Important

• Si teniu diversos comptes de Google Ad Grants, haureu de completar els passos indicats a continuació per a cada compte.
  • Només cal que completeu la verificació de l'anunciant per als comptes que figuren al correu electrònic de notificació en què se us sol·licita que inicieu aquest procés de verificació.
  • Si no sou administrador del compte de Google Ads, heu de contactar amb un administrador per iniciar la verificació. Obteniu informació.

Com es pot completar

1. Un cop completada la secció "Sobre la vostra empresa" a la pàgina "Verificació de l'anunciant" del vostre compte de Google Ads, feu clic a "Comença", al costat de "Verifiqueu la vostra organització".
  2. Se us redirigirà a un formulari perquè envieu la informació sol·licitada en nom de l'organització que representeu.
  3. El nom enviat com a nom de l'anunciant ha de ser el del beneficiari que representeu.
  4. La ubicació seleccionada ha de ser el lloc on està registrat el beneficiari que representeu i ha de coincidir amb la que figura a la documentació que envieu.
  5. Els documents de registre que s'enviïn han d'incloure el nom i la ubicació de l'anunciant que representeu. Consulteu la llista de documents que s'admeten per ubicació.
  6. Google revisarà la vostra sol·licitud i us enviarà una notificació per correu electrònic sobre l'estat de la vostra verificació en un termini de 5 a 7 dies laborables (si teniu una data límit per completar la sol·licitud) o de 30 dies laborables (si no teniu cap data límit per completar la sol·licitud). Podeu consultar l'estat de la verificació al vostre compte de Google Ads, a "Eines i configuració" → "Facturació" → "Verificació de l'anunciant".
Verifiqueu la vostra agència [Soc una agència o un tercer que fa publicitat en nom d'una organització o un particular]

Abans de començar

Verifiqueu que l'opció de configuració "Tipus de compte" al perfil de pagaments de Google Ads està definida en "Organització" abans d'enviar la vostra informació.

Podeu consultar l'opció de configuració "Tipus de compte" al perfil de pagaments de Google Ads mitjançant la pàgina "Configuració" de "Facturació", a la secció de "Detalls del pagador". Si heu seleccionat "Particular" a l'opció de configuració "Tipus de compte", contacteu amb nosaltres abans d'iniciar el procés de verificació.

Com es pot completar

1. Un cop completada la secció "Sobre la vostra empresa" de la pàgina "Verificació de l'anunciant" del vostre compte de Google Ads, feu clic a Comença, al costat de "Verifiqueu la vostra agència".
    • Si l'agència té un compte de Google Ads que utilitza la facturació mensual, l'indicador de progrés canviarà a "Completat" i no caldrà que feu res més.
    • Si l'agència té un compte de Google Ads que no utilitza la facturació mensual, se us dirigirà a una altra pàgina per completar els passos següents.
  2. S'obrirà una altra pàgina en què se us demanarà que verifiqueu la identitat de la vostra agència. Si no sou un administrador de Google Ads, heu de contactar amb un administrador del compte per iniciar la verificació. Obteniu informació.
  3. Cal que un administrador de Google Ads o un administrador del perfil de pagaments pengi els documents de registre de la vostra agència i un document per verificar la vostra identitat*. Consulteu la llista de documents que s'admeten per ubicació. El nom legal i la ubicació que hi ha al perfil de pagaments han de coincidir amb els que figuren en els documents que envieu. Si el nom no coincideix, assegureu-vos que un administrador del compte o un administrador de pagaments editi el nom del perfil de pagaments fent clic a la icona de llapis que hi ha al costat del nom de l'organització. Si l'administrador no té accés d'edició, haureu de contactar amb nosaltres per sol·licitar una actualització del nom de l'organització.
  4. Feu clic a Envia.

Nota: tota la informació recollida es gestiona segons les nostres polítiques de privadesa i de seguretat, que es descriuen al Centre de seguretat de Google.

* A Corea del Sud, la verificació d'identitat es fa a través del vostre operador de telefonia mòbil. Assegureu-vos que la informació que proporcioneu coincideix exactament amb la informació registrada a l'operador de telefonia mòbil.

Verifiqueu el vostre client [Soc una agència o un tercer que fa publicitat en nom d'una organització o un particular]

Important

• Si pagueu de manera manual o automàtica els comptes de Google Ads de diverses organitzacions o de diversos particulars, haureu de completar aquest pas per a cadascun dels comptes identificats.

Com es pot completar

Passos per a les agències

1. Un cop completada la secció "Sobre la vostra empresa" a la pàgina "Verificació de l'anunciant" del vostre compte de Google Ads, veureu la secció "Verifiqueu el vostre client".
  2. A continuació, podreu triar entre que la vostra agència verifiqui el client en nom seu o convidar el client perquè es verifiqui.
    • Si voleu convidar el client perquè es verifiqui, feu clic a l'opció Copia l'enllaç que hi ha al costat d'"Envia l'enllaç de verificació al client". Demaneu-li que segueixi les instruccions proporcionades per completar la verificació.
    • Si trieu verificar el client en nom seu, se us redirigirà a una pàgina independent per iniciar el pas de verificació. Haureu de crear un perfil de pagaments nou per al client i és possible que se us demani que proporcioneu documentació. Consulteu la llista de documents que s'admeten per ubicació. Seguiu les instruccions proporcionades per completar la verificació.

Passos per als clients

Per iniciar la verificació del client, l'agència primer ha d'enviar les instruccions per correu electrònic (vegeu la secció anterior).

1. Es demanarà al client que seleccioni un perfil de pagaments que ja tingui amb Google per utilitzar-lo en la verificació de la publicitat de la seva empresa, o bé que en creï un de nou.
  2. Els perfils de pagaments que es podran seleccionar en aquest pas seran tots els que tingui associats actualment a l'adreça electrònica. Si el client vol reutilitzar un perfil de pagaments existent que no es mostra a la llista, ha de compartir l'enllaç per iniciar la verificació amb un administrador del perfil de pagaments. Si no en té cap, n'haurà de crear un de nou.
    • El nom de l'empresa del perfil que triï s'utilitzarà a les comunicacions sobre els seus anuncis i al Centre de transparència publicitària.
    • Tant si selecciona un perfil existent com si en crea un de nou, no hi haurà cap canvi en la facturació dels seus comptes de Google Ads ni se li donarà accés a aquests comptes si no en té.
  3. Tret que el client seleccioni un perfil existent que ja s'hagi verificat, haurà de verificar el seu perfil de pagaments nou o existent penjant documentació que demostri la identitat de l'empresa. Obteniu més informació.
  4. Un cop el client hagi verificat correctament el seu perfil de pagaments, rebreu una notificació per correu electrònic. L'estat es mostrarà a la pàgina Verificació de l'anunciant.

Nota:

• El nom enviat com a nom de l'empresa de l'anunciant ha de ser el de l'anunciant que representa l'agència, no el de la vostra agència, i ha de coincidir exactament amb el que figura als documents legals que s'han enviat a través del formulari. Aquest nom es mostrarà en una comunicació en tots els anuncis publicats des del compte de Google Ads.
  • Els documents de registre que s'enviïn han d'incloure el nom i la ubicació de l'anunciant que representeu. Consulteu la llista de documents que s'admeten per ubicació.

Google revisarà la vostra sol·licitud i us enviarà una notificació per correu electrònic sobre l'estat de la verificació del vostre client en un termini de 5 a 7 dies laborables (si teniu una data límit per completar la sol·licitud) o de 30 dies laborables (si no teniu cap data límit per completar la sol·licitud).

Recordatori

Els anuncis publicats per anunciants que hagin completat la verificació d'identitat mostraran, en una comunicació generada automàticament per Google, el nom (o el nom de l'organització que representen) i la ubicació que s'hagin proporcionat durant el procés de verificació. Més informació sobre la transparència dels anunciants i les comunicacions