Update van het beleid voor politieke content (juli 2020)

Google biedt vertaalde versies van het Helpcentrum om het gebruikers gemakkelijker te maken. Deze vertalingen hebben echter geen invloed op de inhoud van ons beleid. Voor handhaving van het beleid is de Engelse versie leidend. Als u dit artikel in een andere taal wilt lezen, stelt u deze in via het dropdownmenu onderaan de pagina.

Op 1 juli 2020 updatet Google het beleid voor politieke content voor staatsverkiezingsadvertenties in de Verenigde Staten. Deze update vereist dat online politieke adverteerders in Virginia (1) zich bij Google identificeren als online politieke adverteerder onder Virginia Code Ann. § 24.2-960; (2) aan Google verklaren dat ze onder de lokale en staatswetgeving toestemming hebben om online politieke advertenties te kopen, en (3) hun account verifiëren.

(Gepost: mei 2020)