Päivitys poliittista sisältöä koskevaan käytäntöön (heinäkuu 2020)

Google tarjoaa ohjekeskuksen sisällöstä käännettyjä versioita, joiden tarkoituksena ei kuitenkaan ole muuttaa Googlen käytäntöjen sisältöä. Englanninkielinen versio on virallinen versio, jota käytetään Googlen käytäntöjen täytäntöönpanossa. Jos haluat nähdä tämän artikkelin jollakin toisella kielellä, vaihda kieli sivun alareunan avattavasta kielivalikosta.

Google päivittää 1.7.2020 poliittista sisältöä koskevan käytäntönsä Yhdysvaltojen osavaltiovaaleihin liittyvien vaalimainosten osalta.  Tämä päivitys edellyttää, että Virginian poliittiset verkkomainostajat (1) ilmoittavat Googlelle olevansa poliittisia verkkomainostajia Virginia Code Ann. § 24.2-960 ‑lain mukaan; (2) vahvistavat Googlelle, että heillä on osavaltion ja paikallisten lakien mukaan lupa ostaa laillisesti poliittisia verkkomainoksia; ja (3) vahvistavat tilinsä.

(Julkaistu toukokuussa 2020)