Opdatering af politikken vedrørende politisk indhold (juli 2020)

Den 1. juli 2020 opdaterer Google politikken vedrørende politisk indhold for valgannoncer i USA.  Denne opdatering kræver, at politiske annoncører fra Virginia, som annoncerer online, skal (1) identificere sig over for Google som politiske onlineannoncører i henhold til Virginia Code Ann. § 24.2-960; (2) bekræfte over for Google, at de i henhold til statslige og lokale love har tilladelse til at købe politiske annoncer online; og (3) bekræfte deres konto.

(Opslået i maj 2020)