Actualització de la política de contingut polític (juliol de 2020)

Google proporciona versions traduïdes del nostre Centre d'ajuda per comoditat, tot i que no estan pensades per canviar el contingut de les nostres polítiques. La versió en anglès és l’idioma oficial que utilitzem per aplicar les nostres polítiques. Per veure aquest article en un altre idioma, feu servir el menú desplegable d'idioma que hi ha a la part inferior de la pàgina.

L'1 de juliol de 2020, Google actualitzarà la política de contingut polític en relació amb els anuncis electorals estatals als Estats Units.  Aquesta actualització implica que els anunciants polítics en línia de Virgínia hauran de fer el següent: (1) identificar-se a Google com a anunciants polítics en línia tal com preveu la secció § 24.2-960 comentada del Codi de Virgínia; (2) certificar a Google que la legislació local i estatal els autoritza a comprar anuncis polítics en línia; i (3) verificar el seu compte.

(Publicat el maig de 2020)