Update van het programma 'Verificatie van bedrijfsvoering' (juni 2020)

Google biedt vertaalde versies van het Helpcenter. Het is echter niet de bedoeling dat deze de content van ons beleid veranderen. De Engelse versie is de officiële taal waarmee we ons beleid handhaven. Als u dit artikel in een andere taal wilt lezen, stelt u deze in via het dropdownmenu onderaan de pagina.

In juni updatet Google de vereisten voor het programma Verificatie van bedrijfsvoering. Adverteerders die het programma moeten voltooien, worden hiervan op de hoogte gesteld en krijgen 21 in plaats van 30 dagen de tijd om het verificatieformulier in te dienen. Als het verificatieprogramma niet volledig wordt voltooid, wordt het account opgeschort. U krijgt zeven dagen voor de opschorting bericht van ons.

Adverteerders van wie het account is opgeschort wegens een schending van ons Google Ads-beleid, kunnen ook worden gevraagd om de bedrijfsvoering te verifiëren als onderdeel van het bezwaar- en bemiddelingsproces voor accountopschorting.

(Gepost: mei 2020)