Opdatering af programmet til bekræftelse af virksomhedsdrift (juni 2020)

Som en service tilbyder Google oversatte versioner af artiklerne i Hjælp til Google Ads, men vi håndhæver vores politikker i henhold til den engelsksprogede version, og det er denne version, der er gældende, hvis den oversatte tekst afviger fra den. Hvis du vil have denne artikel vist på et andet sprog, kan du bruge rullemenuen Sprog nederst på siden.

I juni opdaterer Google kravene til programmet vedrørende bekræftelse af virksomhedsdrift. De annoncører, der skal gennemføre programmet, får besked og får 21 dage til at indsende bekræftelsesformularen i stedet for 30 dage. Manglende fuldførelse af bekræftelsesprogrammet medfører, at kontoen suspenderes med syv dages varsel til annoncøren.

Annoncører, hvis konti er blevet suspenderet på grund af en overtrædelse af Google Ads-politikkerne, kan også blive bedt om at gennemføre en bekræftelse af virksomhedsdriften som en del af appelprocessen i forbindelse med kontosuspenderingen for at få løst problemet.

(Opslået i maj 2020)