Opdatering af programmet til bekræftelse af virksomhedsdrift (juni 2020)

I juni opdaterer Google kravene til programmet vedrørende bekræftelse af virksomhedsdrift. De annoncører, der skal gennemføre programmet, får besked og får 21 dage til at indsende bekræftelsesformularen i stedet for 30 dage. Manglende fuldførelse af bekræftelsesprogrammet medfører, at kontoen suspenderes med syv dages varsel til annoncøren.

Annoncører, hvis konti er blevet suspenderet på grund af en overtrædelse af Google Ads-politikkerne, kan også blive bedt om at gennemføre en bekræftelse af virksomhedsdriften som en del af appelprocessen i forbindelse med kontosuspenderingen for at få løst problemet.

(Opslået i maj 2020)