Actualització de la política de contingut polític (maig de 2020)

Google ofereix versions traduïdes del Centre d'ajuda, però no pretenen canviar el contingut de les nostres polítiques. La versió en anglès és la versió oficial que utilitzem per aplicar les nostres polítiques. Per veure aquest article en un altre idioma, feu servir el menú desplegable d'idioma que hi ha a la part inferior de la pàgina.

El 26 de maig de 2020, Google actualitzarà la política de contingut polític per a Nova Zelanda. Aquesta actualització inclourà els canvis següents:

A Nova Zelanda, els anuncis electorals són els que fan referència a qualsevol dels elements següents:

• Un partit polític, un representant polític actual o un candidat en el marc del Parlament de Nova Zelanda.
  • Una opció objecte de votació en referèndum, un defensor d'una opció objecte de votació en referèndum o bé una crida a votar relacionada amb un referèndum d'abast nacional que ja s'ha declarat oficialment per una llei o una ordre de consell.

Tots els anunciants que publiquin anuncis electorals a Nova Zelanda hauran d'haver obtingut la verificació de Google. La verificació per publicar anuncis electorals a Nova Zelanda estarà disponible a partir del 19 de maig de 2020. Podeu obtenir més informació sobre els requisits de verificació aquí

El 26 de maig de 2020, Google també actualitzarà la seva política de contingut polític per especificar que l'anunciant final és qui ha de seguir el procés de verificació per publicar anuncis electorals i no pas a l'agència ni a l'intermediari que actuïn en nom seu. Per exemple, una agència que faci publicitat en nom d'un partit polític ha de sol·licitar la verificació per al partit polític en qüestió.

(Publicat l'abril de 2020)