Päivityksiä sopimatonta sisältöä koskevaan käytäntöön (maaliskuu 2020)

Google tarjoaa ohjekeskuksen sisällöstä käännettyjä versioita, joiden tarkoituksena ei kuitenkaan ole muuttaa Googlen käytäntöjen sisältöä. Englanninkielinen versio on virallinen versio, jota käytetään Googlen käytäntöjen täytäntöönpanossa. Jos haluat nähdä tämän artikkelin jollakin toisella kielellä, vaihda kieli sivun alareunan avattavasta kielivalikosta.

Google päivittää maaliskuussa 2020 sopimatonta sisältöä koskevaa käytäntöään selkeyttääkseen kantaansa arkaluontoisiin tapahtumiin. Päivitys tulee voimaan välittömästi.

Päivitetty arkaluontoisia tapahtumia koskeva käytäntö

Tämä ei ole sallittua:

Sisältö, jolla saatetaan rahastaa traagisilla tapahtumilla, kuten luonnonmullistuksella, konfliktilla, kuolemalla tai terveydenhuollon poikkeustilanteella, tai jossa tällaisiin tapahtumiin ei suhtauduta asianmukaisella hienotunteisuudella

Joitakin esimerkkejä: Traagisilla tapahtumilla rahastaminen, kun kyse ei ole käyttäjien edusta; voiton kiskominen tai hintojen keinotekoinen nostaminen, kun se estää elintärkeiden tarvikkeiden saannin tai rajoittaa sitä; sellaisten tuotteiden tai palvelujen myynti, joita ei välttämättä ole riittävästi arkaluontoisen tapahtuman luomaan kysyntään nähden (esimerkiksi henkilökohtaiset suoravarusteet); arkaluontoiseen tapahtumaan liittyvien avainsanojen käyttö lisäliikenteen saamiseksi

(Julkaistu maaliskuussa 2020)