Opdateringer af politikken vedrørende upassende indhold (marts 2020)

Som en service tilbyder Google oversatte versioner af artiklerne i Hjælp til Google Ads, men vi håndhæver vores politikker i henhold til den engelsksprogede version, og det er denne version, der er gældende, hvis den oversatte tekst afviger fra den. Hvis du vil have denne artikel vist på et andet sprog, kan du bruge rullemenuen Sprog nederst på siden.

Fra og med marts 2020 opdaterer Google politikken vedrørende upassende indhold for at præcisere holdningen til tragiske hændelser.

Opdateret politik vedrørende tragiske hændelser

Følgende er ikke tilladt:

Indhold, der potentielt udnytter eller udviser mangel på respekt for andres følelser i forbindelse med en naturkatastrofe, en konflikt, et dødsfald, en akut sundhedsmæssig krisesituation eller en anden tragisk hændelse

Eksempler (ikke-udtømmende): Visning for at tjene penge på en tragisk hændelse uden mærkbare fordele for brugerne, kunstig oppustning af priser, der forhindrer/begrænser adgangen til livsvigtige forsyninger, salg af produkter eller tjenester (f.eks. personlige værnemidler), som kan være utilstrækkelige i forbindelse med efterspørgslen under en tragisk hændelse, eller brug af søgeord, der er relateret til en følsom hændelse, for at få mere trafik

(Opslået i marts 2020)