Nieuw beleid voor identiteitsverificatie voor adverteerders (april 2020)

Google biedt vertaalde versies van het Helpcenter. Het is echter niet de bedoeling dat deze de content van ons beleid veranderen. De Engelse versie is de officiële taal waarmee we ons beleid handhaven. Als u dit artikel in een andere taal wilt lezen, stelt u deze in via het dropdownmenu onderaan de pagina.

In april 2020 introduceert Google een nieuw programma voor identiteitsverificatie voor adverteerders. Als onderdeel van de gefaseerde uitrol moeten bepaalde adverteerders hun juridische bedrijfsnaam of hun eigen naam indienen, samen met ondersteunende documentatie voor de verificatie.

Google genereert een nieuwe kennisgeving bij advertenties waarin de naam en het land van de adverteerder worden weergegeven.

Adverteerders die de identiteitsverificatie voor adverteerders moeten invullen, krijgen een melding en hebben dertig dagen de tijd om het verificatieformulier in te dienen.

Als u het verificatieprogramma niet binnen de opgegeven periode voltooit, wordt de advertentieweergave van de adverteerder mogelijk beperkt.

(Gepost in april 2020)