Ny politik vedrørende identitetsbekræftelse for annoncører (april 2020)

Som en service tilbyder Google oversatte versioner af artiklerne i Hjælp til Google Ads, men vi håndhæver vores politikker i henhold til den engelsksprogede version, og det er denne version, der er gældende, hvis den oversatte tekst afviger fra den. Hvis du vil have denne artikel vist på et andet sprog, kan du bruge rullemenuen Sprog nederst på siden.

I april 2020 lancerer Google et nyt program til identitetsbekræftelse for annoncører. Som en del af en gradvis udrulning skal visse annoncører indsende deres juridiske virksomhedsnavn eller deres individuelle navn sammen med underbyggende dokumentation, så deres identitet kan bekræftes.

Google genererer en ny annonceerklæring, der viser en annoncørs navn og land.

De annoncører, der skal gennemføre identitetsbekræftelsen for annoncører, får besked direkte og får 30 dage til at indsende bekræftelsesformularen.

Hvis du ikke fuldfører bekræftelsesprogrammet inden for det angivne tidsrum, kan annoncevisningen blive begrænset.

(Opslået i april 2020)