Actualització de la política de contingut polític (març de 2020)

Google proporciona versions traduïdes del nostre Centre d'ajuda per comoditat, tot i que no estan pensades per canviar el contingut de les nostres polítiques. La versió en anglès és l’idioma oficial que utilitzem per aplicar les nostres polítiques. Per veure aquest article en un altre idioma, feu servir el menú desplegable d'idioma que hi ha a la part inferior de la pàgina.

El 30 de març de 2020, Google actualitzarà la política de contingut polític per reflectir que Google prohibeix els anuncis electorals a Corea del Sud. Aquests anuncis fan referència a partits polítics o candidats a càrrecs electius del país en qüestió.

Anteriorment, la política de Google que prohibeix els anuncis electorals a Corea del Sud formava part de la política de requisits legals.

(Publicat el març de 2020)