Opdatering af politikken vedrørende urigtige oplysninger (juli 2020)

Google stiller oversatte versioner af vores Hjælp til rådighed, selvom de ikke er beregnet til at ændre indholdet af vores politikker. The English version is the official language we use to enforce our policies. To view this article in a different language, use the language dropdown at the bottom of the page.

I juli 2020 opdaterer Google politikken vedrørende urigtige oplysninger for at introducere politikken vedrørende clickbait-annoncer. Denne politik dækker brugen af clickbait-annoncering, der har til formål at generere trafik. Clickbait bruger sensationsprægede tekster eller billeder, der presser brugeren til at handle øjeblikkeligt og klikke på annoncen for at se kontekst. Når denne politik lanceres, er følgende ikke tilladt:

Følgende er ikke tilladt:

Annoncer, der bruger clickbait-metoder eller sensationsprægede tekster eller billeder til at øge trafikken
Eksempler (ikke udtømmende): Annoncer, der hævder at afsløre hemmeligheder, skandaler eller andre sensationelle oplysninger om det produkt eller den tjeneste, der annonceres for. Annoncer, der bruger clickbait-meddelelser, f.eks. "Klik her for at få hele historien", "Du vil ikke tro dine egne øjne" eller lignende udtryk, der har til hensigt at tilskynde brugeren til at klikke på annoncen for at se hele annoncens kontekst. Annoncer, der bruger tydeligt ændrede nærbilleder af kropsdele, forbryderbilleder eller billeder fra virkelige ulykker eller katastrofer for at promovere et produkt eller en tjeneste. Annoncer, der bruger "før og efter"-billeder til at promovere markante kropsændringer

Annoncer, der bruger negative livsbegivenheder, f.eks. død, ulykke, sygdom, anholdelse eller konkurs, til at skabe frygt, skyld eller andre stærke negative følelser for at lægge pres på brugeren og få vedkommende til at handle omgående.
Eksempler (ikke-udtømmende): Annoncer, der presser brugeren til at købe, abonnere på eller stoppe med at bruge et produkt eller en tjeneste for at undgå ulykke. Annoncer, der bruger skildringer af alvorlig nød, smerte, frygt eller chok til at promovere et produkt eller en tjeneste.

(Opslået i juni 2020)