Actualització de la política de falsejament d'informació (juliol de 2020)

El juliol de 2020, Google actualitzarà la política de falsejament d'informació perquè inclogui la política d'anuncis pescaclics. Aquesta política fa referència a la publicitat que utilitza text o imatges sensacionalistes o pescaclics per generar trànsit a l'anunci pressionant l'espectador perquè emprengui mesures immediates per entendre tot el context de l'anunci. Amb el llançament d'aquesta política, no es permetrà el següent:

No es permet el següent:

Anuncis que fan servir tàctiques pescaclics o text i imatges sensacionalistes per generar trànsit.
Exemples (llista no exhaustiva): anuncis que afirmen revelar secrets, escàndols o altra informació sensacionalista sobre el producte o servei que s'hi anuncia; anuncis que utilitzen missatges pescaclics, com ara "Feu clic aquí per descobrir-ho", "No us creureu el que ha passat" o frases sinònimes o similars per animar l'usuari a fer clic a l'anunci a fi d'entendre tot el context; anuncis que fan servir fotos ampliades clarament alterades de parts del cos, fotos policials o fotos de desastres o accidents de la vida real per promocionar un producte o un servei; o bé anuncis que utilitzen imatges de l'"abans i el després" per promocionar alteracions significatives del cos humà.

Anuncis que fan servir esdeveniments vitals negatius, com ara la mort, accidents, malalties, detencions o un concurs de creditors, per generar por, culpabilitat o altres emocions negatives intenses i pressionar l'espectador perquè emprengui accions immediates.
Exemples (llista no exhaustiva): anuncis que pressionen l'usuari perquè compri o deixi de consumir un producte o servei, o perquè s'hi subscrigui, a fi d'evitar danys; anuncis que utilitzen imatges relacionades amb el dolor, la por, l'estat de xoc o l'angoixa greus per promocionar un producte o servei.

(Publicat el juny de 2020)