Update van het beleid voor politieke content (februari 2020)

Google biedt vertaalde versies van het Helpcentrum om het gebruikers gemakkelijker te maken. Deze vertalingen hebben echter geen invloed op de inhoud van ons beleid. Voor handhaving van het beleid is de Engelse versie leidend. Als u dit artikel in een andere taal wilt lezen, stelt u deze in via het dropdownmenu onderaan de pagina.

Op 28 februari 2020 updatet Google het beleid voor politieke content voor advertenties voor staatsverkiezingen in de Verenigde Staten.Google verbiedt advertenties waarin rechtstreeks of niet-rechtstreeks wordt gevraagd om stemmen, of om financiële of andere vormen van ondersteuning in een verkiezingscampagne, of die een bericht verspreiden over politieke kwesties van lokaal belang voor de stad Seattle, inclusief wetgeving of het standpunt van een gekozen ambtenaar over wetgeving.

(Gepost in februari 2020)