Sådan bruger Google data om udvidede konverteringer

Google stiller oversatte versioner af vores Hjælp til rådighed, selvom de ikke er beregnet til at ændre indholdet af vores politikker. The English version is the official language we use to enforce our policies. To view this article in a different language, use the language dropdown at the bottom of the page.

Google Ads-funktionen Udvidede konverteringer til websites giver dig mulighed for at bruge dine førstepartsdata til at måle onlinekonverteringer, der er genereret via Google Ads (f.eks. køb eller kundeemner). Hos Google gør vi vores yderste for at beskytte de data, du deler med os, og sikre, at de forbliver fortrolige. I denne artikel kan du læse om, hvordan Google håndterer de datafiler, du uploader med henblik på webbaseret måling af udvidede konverteringer.

Få flere oplysninger om, hvordan Google håndterer de data, du uploader med henblik på måling af udvidede konverteringer for kundeemner.

Når du aktiverer Google Ads-funktionen Udvidede konverteringer til websites eller Udvidede konverteringer for kundeemner, bliver dine Google-tags muligvis brugt til automatisk registrering af brugergenererede data, og disse førstepartsdata uploades til Google med henblik på brug som beskrevet i denne artikel. Du kan til enhver tid ændre den måde, hvorpå der registreres brugergenererede data via dine Google-tags, ved at følge vejledningen i konfiguration af udvidede konverteringer til websites ved brug af Google-tagget eller konfiguration af udvidede konverteringer til websites ved brug af Google Tag Manager.

Sådan håndterer vi dine data

De data, du uploader, bruges til at matche dine kunder med Google-konti og til at rapportere de onlinekonverteringer, der stammer fra interaktioner med Google-annoncer. Vi opbevarer dine data fortroligt og sikkert via de samme brancheførende standarder, som vi bruger til at beskytte vores egne brugeres data.

Sådan håndteres de data, du uploader:

• Begrænset databrug. Google bruger kun de data, du har delt til brug i udvidede konverteringer, til at tilbyde dig tjenester, herunder teknisk support. Dataene kan blive brugt i forbindelse med måling via alle Google-medier (Søge-, video- og Displaynetværket) og -platforme (Google Ads, DV360, SA360 og Google Analytics). Eksempelvis matcher vi de konverteringsdata, du uploader, med hændelsesdata for Google-annoncer med henblik på rapportering af konverteringer. Google kombinerer muligvis også (i henhold til dine anvisninger) dine data for udvidede konverteringer med data fra andre målingsprodukter, du bruger, f.eks. standardkonverteringssporing, for at gøre konverteringsmålingen mere præcis. Vi giver dig muligvis også adgang til andre, valgfri funktioner, der er baseret på dine data fra udvidede konverteringer, f.eks. undersøgelser af konverteringsstigning. For nogle produkters vedkommende kan du også bede Google om at generere Kundematch-lister ved hjælp af de uploadede data. Hvad nogle funktioner angår, f.eks. automatisk budgivning, bruger Google privatlivssikrede hændelsesdata til gavn for alle annoncører. Det gør vi for at øge disse funktioners generelle kvalitet og nøjagtighed samt for at registrere spam og ugyldig aktivitet. Google bruger muligvis privatlivssikrede hændelsesdata for at sikre overholdelse af vores politikker vedrørende udvidede konverteringer.
  • Begrænset dataadgang. Hos Google bruger vi kryptering og adgangskontrol for medarbejdere for at beskytte dine data mod uautoriseret adgang.
  • Begrænset datadeling. Google deler ikke dine data med andre annoncører. Vi deler dog muligvis disse data, hvis det er nødvendigt for at overholde gældende love og forordninger eller i tilfælde af retslige skridt eller anmodninger fra offentlige myndigheder.
  • Datasikkerhed. Hos Google gør vi vores yderste for at sikre, at de systemer, vi bruger til lagring af dine data, altid er sikre og pålidelige. Vi har særlige teams bestående af datasikkerhedseksperter, der beskytter vores systemer mod trusler udefra, og vi gemmer alle dine data i et krypteret format for at beskytte dem mod uautoriseret adgang.

Om processen for datadeling

Her får du flere oplysninger om matchningsprocessen og om, hvordan vi behandler de data, der deles med Google. Hvis du bruger Google-tagget, sker der følgende:

• Vi tillader kun deling af data om konverteringshændelser via tags, hvis dataene sendes via en HTTPS-protokol, som er branchestandarden for sikker dataoverførsel.
  • Matchning af mailadresse, telefonnummer og adresse: Til matchning baseret på dine kunders data beholder Google mailadresserne for Google-kontiene og de tilhørende hashkrypterede strenge. Når du har uploadet dine data med hashkrypterede mailadresser, sammenligner Google Ads hver enkelt hashkrypteret streng i dine data med den hashkrypterede streng for Google-konti. Hvis der er et match, markerer vi de pågældende konverteringsposter som matchede.
  • Google kombinerer de matchede konverteringsposter med annonceklik- eller hændelsesoplysninger på din konto med henblik på rapportering om onlinekonverteringer, der er genereret via Google Ads.

Hvis du overfører data til Google ved hjælp af API for udvidede konverteringer, er du selv ansvarlig for konfigurationen af dine data:

• Kundedata skal hashkrypteres ved brug af SHA256-algoritmen, som er branchestandarden for envejshashkryptering.
  • Det er kun personhenførbare kundedata, f.eks. mailadresse, fornavn og efternavn, der skal hashkrypteres. Du bør ikke hashkryptere data for land, delstat, by og postnummer.
  • Matchning af mailadresser: Til matchning baseret på dine kunders mailadresser har Google et register over mailadresser for Google-konti og de tilsvarende hashkrypterede strenge for de pågældende mailadresser. Når du har uploadet dine data med hashkrypterede mailadresser, sammenligner Google Ads hver enkelt hashkrypteret streng i dine data med den hashkrypterede streng eller mailadresse for Google-konti. Hvis der er et match, markerer vi de pågældende konverteringsposter som matchede.
  • Matchning af postadresser: I forbindelse med matchning baseret på dine kunders postadresser fletter Google hashkrypterede oplysninger om navn og adresse for Google-konti for at oprette en matchende nøgle. Når du har sendt data med hashkrypterede kundenavne og -adresser (husk ikke at hashkryptere data for postnummer, by, delstat og land), opretter Google en tilsvarende nøgle baseret på dine data, hvorefter hver nøgle i dine data sammenlignes med de nøgler, der er baseret på Google-konti. Hvis der er et match, markerer vi disse konverteringer som matchede.
  • Matchning af telefonnumre: Ligesom det er tilfældet med matchning af mailadresser, har Google et register over telefonnumre for Google-konti og de tilsvarende hashkrypterede strenge for de pågældende telefonnumre. Når du har uploadet dine data med hashkrypterede telefonnumre, sammenligner Google Ads hver enkelt hashkrypteret streng i dine data med den hashkrypterede streng eller telefonnumrene for Google-konti. Hvis der er et match, markerer vi de pågældende konverteringsposter som matchede.
  • Google kombinerer de matchede konverteringsposter med annonceklik- eller hændelsesoplysninger på din konto med henblik på rapportering om onlinekonverteringer, der er genereret via Google Ads.

Om udvidede konverteringer for kundeemner

Sådan håndterer vi dine data

De data, du uploader, bruges til at matche kunders offlinekonverteringer med klik, der har ført kunder videre til dit website og ført til indsendelse af en kundeformular. Denne matchning giver dig mulighed for at rapportere offlinekonverteringer, der er genereret via interaktion med Google-annoncer. Vi opbevarer dine data fortroligt og sikkert via de samme brancheførende standarder, som vi bruger til at beskytte vores egne brugeres data.

Sådan håndteres de data, du uploader:

• Begrænset databrug. Google bruger kun de data, du har delt med henblik på måling af udvidede konverteringer for kundeemner, til at tilbyde dig tjenester, herunder teknisk support. Dataene kan blive brugt i forbindelse med måling via alle Google-medier (Søge- video- og Displaynetværket). Eksempelvis matcher vi de konverteringsdata, du uploader, med hændelsesdata for Google-annoncer med henblik på rapportering af konverteringer. Google kombinerer muligvis også (i henhold til dine anvisninger) dine data for udvidede konverteringer for kundeemner med data fra andre målingsprodukter, du bruger, f.eks. standardkonverteringssporing, for at gøre konverteringsmålingen mere præcis. Vi giver dig muligvis også adgang til andre, valgfri funktioner, der er baseret på dine data fra udvidede konverteringer, f.eks. undersøgelser af konverteringsstigning. For nogle produkters vedkommende kan du også bede Google om at generere Kundematch-lister ved hjælp af de uploadede data. Hvad nogle funktioner angår, f.eks. automatisk budgivning, bruger Google privatlivssikrede hændelsesdata til gavn for alle annoncører. Det gør vi for at øge disse funktioners generelle kvalitet og nøjagtighed samt for at registrere spam og ugyldig aktivitet. Google bruger muligvis privatlivssikrede hændelsesdata for at sikre overholdelse af vores politikker vedrørende udvidede konverteringer.
  • Begrænset dataadgang. Hos Google bruger vi kryptering og adgangskontrol for medarbejdere for at beskytte dine data mod uautoriseret adgang.
  • Begrænset datadeling. Google deler ikke dine data med andre annoncører. Vi deler dog muligvis disse data, hvis det er nødvendigt for at overholde gældende love og forordninger eller i tilfælde af retslige skridt eller anmodninger fra offentlige myndigheder.
  • Datasikkerhed. Hos Google gør vi vores yderste for at sikre, at de systemer, vi bruger til lagring af dine data, altid er sikre og pålidelige. Vi har særlige teams bestående af datasikkerhedseksperter, der beskytter vores systemer mod trusler udefra, og vi gemmer alle dine data i et krypteret format for at beskytte dem mod uautoriseret adgang.

Om processen for datadeling

Her får du flere oplysninger om matchningsprocessen og om, hvordan vi behandler de data, der deles med Google. Hvis du bruger Google-tagget, sker der følgende:

• Vi tillader kun deling af data om formularhændelser via tags, hvis dataene sendes via en HTTPS-protokol, som er branchestandarden for sikker dataoverførsel.
  • Lagring af mailadresser og telefonnumre: Google gemmer de hashkrypterede strenge, der svarer til mailadresser eller telefonnumre fra konfigurerede websiteformularhændelser.
  • Google bruger de hashkrypterede strenge til matchning med uploadede offlinekonverteringer kombineret med oplysninger om annonceklik/hændelser på din konto med henblik på rapportering om offlinekonverteringer, der er genereret via Google Ads.

Hvis du overfører offlinedata til Google via API'en for udvidede konverteringer for kundeemner eller filupload, er du selv ansvarlig for konfigurationen af dine data:

• Kundedata skal hashkrypteres ved brug af SHA256-algoritmen, som er branchestandarden for envejshashkryptering.
  • Det er kun personhenførbare kundedata, f.eks. mailadresse og telefonnumre, der skal hashkrypteres.
  • Matchning af mailadresser: Når du har uploadet dine data med hashkrypterede mailadresser, sammenligner Google Ads hver enkelt hashkrypteret streng i dine data med den hashkrypterede streng, der er sendt for tidligere registrerede websiteformularhændelser. Hvis der er et match, markerer vi de pågældende konverteringsposter som matchede.
  • Matchning af telefonnumre: Når du har uploadet dine data med hashkrypterede telefonnumre, sammenligner Google Ads hver enkelt hashkrypteret streng i dine data med den hashkrypterede streng, der er sendt for tidligere registrerede websiteformularhændelser. Hvis der er et match, markerer vi de pågældende konverteringsposter som matchede.
  • Google kombinerer de matchede konverteringsposter med annonceklik- eller hændelsesoplysninger på din konto med henblik på rapportering om offlinekonverteringer, der er genereret via Google Ads.

Datasikkerhedsrelaterede certificeringer

ISO 27001

Google har opnået ISO 27001-certificering af de systemer, programmer, apps, teknologiske løsninger, processer og datacentre, der anvendes til en række forskellige Google-produkter, heriblandt udvidede konverteringer, samt de personer, der står bag tjenesterne.Download "Google Ads/Analytics Scope Expansion Certificate – ISO27001" (PDF)

Senest opdateret: Marts 2023

Relateret artikel