Ny politik om serviceydelser fra offentlige myndigheder (maj 2020)

Google stiller oversatte versioner af vores Hjælp til rådighed, selvom de ikke er beregnet til at ændre indholdet af vores politikker. The English version is the official language we use to enforce our policies. To view this article in a different language, use the language dropdown at the bottom of the page.

I maj 2020 opdaterer Google politikken vedrørende andre virksomheder eller forretningsformål, der er underlagt begrænsninger, og tilføjer en ny politik vedrørende offentlige dokumenter og offentlige serviceydelser. Vi fjerner den nuværende politik vedrørende salg af gratis produkter, som er en del af vores politik vedrørende andre virksomheder eller forretningsmål, der er underlagt begrænsninger.

Ny politik om dokumenter og serviceydelser fra offentlige myndigheder

Google tillader ikke længere annoncer for dokumenter og/eller serviceydelser, der kan fås direkte hos en offentlig myndighed eller en delegeret udbyder. Dette omfatter tilbud om hjælp til at anskaffe disse produkter eller serviceydelser. En delegeret udbyder defineres som en virksomhed, der er officielt betroet eller udpeget af den oprindelige udbyder (den offentlige myndighed) til at levere bestemte produkter eller serviceydelser på deres vegne, som enten normalt udføres eller tidligere har været udført af den offentlige myndighed selv. Promoveringer fra autoriserede udbydere eller forhandlere er ikke tilladt. Denne politik gælder, uanset hvilken pris annoncøren tager for produktet eller serviceydelsen.

Den nye politik forbyder promovering af dokumenter eller serviceydelser, der formidler anskaffelse, fornyelse, erstatning eller opslag af officielle dokumenter eller oplysninger, der er tilgængelige direkte fra en offentlig myndighed eller en delegeret udbyder.

Eksempler (ikke udtømmende): Pas og andre former for nationalt id, opholdstilladelse/opholdskort, bevis på immigrationsstatus, kørekort, rejsedokumenter, f.eks. visa og elektroniske rejsetilladelser (ETA, Electronic Travel Authorization), sundhedskort, jagt- eller fisketegn, våbentilladelse eller -registrering og dokumenter eller oplysninger, der stammer fra offentlige registre, f.eks. fødselsattester, vielsesattester og soldaterpapirer.

Denne politik forbyder også promovering af hjælp til at ansøge om eller betale for offentlige dokumenter eller serviceydelser, der er direkte tilgængelige via en offentlig eller delegeret udbyder.

Eksempler (ikke udtømmende): Hjælp til ansøgning om offentlige aftaler eller ydelser, hjælp til at anmode om officiel adresseændring, officiel navneændring, uafhentede penge eller tilbageholdelse af post og hjælp til betaling af transportgebyrer, f.eks. broafgift eller trafikafgifter.

Følgende professionelle tjenesteydelser er ikke begrænset af denne politik: Assistance ved udarbejdelse af selvangivelse, juridiske tjenesteydelser, B2B/erhvervs-/virksomhedstjenesteydelser, immigrationsadvokater eller immigrationskonsulenter, hvor fokus er på konsultation og ikke blot hjælp til at anskaffe bestemte rejsedokumenter.

(Opslået i marts 2019)