Opdatering af politikken vedrørende muliggørelse af bedragerisk adfærd (august 2020)

Google stiller oversatte versioner af vores Hjælp til rådighed, selvom de ikke er beregnet til at ændre indholdet af vores politikker. The English version is the official language we use to enforce our policies. To view this article in a different language, use the language dropdown at the bottom of the page.

I august 2020 opdateres politikken vedrørende muliggørelse af bedragerisk adfærd i Google Ads med henblik på at tydeliggøre begrænsningerne i forbindelse med annoncering for spyware- og overvågningsteknologi. Den opdaterede politik forbyder promovering af produkter eller tjenester, der markedsføres eller målrettes med det udtrykkelige formål at spore eller overvåge en anden person eller vedkommendes aktiviteter uden tilladelse fra den pågældende person. Denne politik gælder globalt, og vi begynder at håndhæve denne politikopdatering den 11. august 2020.

Eksempler på produkter og tjenester, som ikke er tilladt (ikke-udtømmende liste)

Spyware og teknologi, der anvendes til overvågning af intime partnere, herunder, men ikke begrænset til, spyware/malware, der kan bruges til at overvåge sms-beskeder, telefonopkald eller browserhistorik. GPS-overvågning, der specifikt markedsføres for at udspionere eller spore en person uden vedkommendes samtykke, samt promovering af overvågningsudstyr (kameraer, lydoptagere, kamera til instrumentbrættet, kamera til overvågning af børnepasser), der markedsføres med det udtrykkelige formål at spionere.

Dette omfatter ikke (a) private undersøgelsestjenester eller (b) produkter eller tjenester, der er udviklet til forældre, så de kan spore eller overvåge deres mindreårige børn.

Overtrædelse af denne politik medfører ikke øjeblikkelig suspendering af kontoen uden forudgående varsel. Mindst syv dage inden din konto suspenderes, udstedes der en advarsel.

Gennemgå denne politikopdatering for at finde ud af, om nogen af dine annoncer er omfattet af politikken, og fjern i så fald disse annoncer inden den 11. august 2020.

(Offentliggjort i juli 2020)