Actualització de la política de foment d'un comportament deshonest (agost de 2020)

Google ofereix versions traduïdes del Centre d'ajuda, però no pretenen canviar el contingut de les nostres polítiques. La versió en anglès és la versió oficial que utilitzem per aplicar les nostres polítiques. Per veure aquest article en un altre idioma, feu servir el menú desplegable d'idioma que hi ha a la part inferior de la pàgina.

L'agost de 2020, la política de foment d'un comportament deshonest de Google Ads s'actualitzarà per aclarir les restriccions en la publicitat de tecnologia de vigilància i de programari espia. A la política actualitzada es prohibirà la promoció de productes o serveis que es comercialitzin o s'orientin a un públic i que tinguin com a finalitat expressa monitoritzar una altra persona o les activitats que duu a terme, o fer-ne un seguiment, sense la seva autorització. L'àmbit d'aplicació d'aquesta política serà global i l'actualització esdevindrà efectiva l'11 d'agost de 2020.

Exemples de productes i serveis que es prohibiran (llista no exhaustiva)

Programari espia i tecnologia que s'utilitzin per vigilar una parella, com ara el programari espia o el programari maliciós que es puguin fer servir per monitoritzar missatges de text, trucades o l'historial de navegació; sistemes de seguiment per GPS específicament comercialitzats per espiar algú o fer-ne un seguiment sense el seu consentiment, i promoció d'equips de vigilància (càmeres, gravadores d'àudio, càmeres de davantal i càmeres de vigilància de cangurs) comercialitzats amb la finalitat expressa d'espiar.

Això no inclou (a) serveis d'investigació privada ni (b) productes o serveis dissenyats perquè els pares puguin monitoritzar els seus fills menors d'edat o fer-ne un seguiment.

Les infraccions d'aquesta política no comportaran la suspensió immediata del compte sense avisar prèviament. S'emetrà un advertiment com a mínim 7 dies abans de la suspensió del compte.

Reviseu aquesta actualització de la política per determinar si algun dels vostres anuncis entra dins del seu àmbit d'aplicació i, si és així, traieu-los abans de l'11 d'agost de 2020.

Publicat el juliol de 2020.