Nytt program för verifiering av företagsverksamhet (mars 2020)

För att underlätta för våra användare tillhandahåller Google översatta versioner av vårt hjälpcenter. Sådana versioner är dock inte avsedda att förändra innehållet i våra policyer. Den engelskspråkiga versionen är den officiella version vi använder för att tillämpa våra policyer. Om du vill läsa den här artikeln på ett annat språk kan du använda rullgardinsmenyn längst ned på sidan.

I mars 2020 lanserar Google ett nytt verifieringsprogram för företag.

Annonsörer kan bli ombedda att tillhandahålla information om sin verksamhet som ett led i ett nytt verifieringsprogram. Detta omfattar, men är inte begränsat till, deras affärsmodell, tjänster som erbjuds av annonsören och deras relation till marknadsförda varumärken eller tredje part.

Annonsörer som måste genomföra verifieringen av företagsverksamheten meddelas och får 30 dagar på sig att skicka in verifieringsformuläret.

Om verifieringen inte slutförs inom den angivna tidsperioden kan det leda till begränsningar för annonsörens annonsvisning.

(upplagt i mars 2020)