Sjuk- och hälsovård: Nätapotek med internationell inriktning på Österrike (februari 2020)

För att underlätta för våra användare tillhandahåller Google översatta versioner av vårt hjälpcenter. Sådana versioner är dock inte avsedda att förändra innehållet i våra policyer. Den engelskspråkiga versionen är den officiella version vi använder för att tillämpa våra policyer. Om du vill läsa den här artikeln på ett annat språk kan du använda rullgardinsmenyn längst ned på sidan.

I februari 2020 börjar Google Ads tillåta kvalificerade nätapotek i EU och EES att inrikta sig på Österrike i enlighet med alla tillämpliga lagar och förordningar. Annonsörer på Google kan ansöka om nödvändiga certifikat via vårt ansökningsformulär online om de uppfyller landsspecifika krav.

(Upplagt i februari 2020)