Gezondheidszorg: targeting op Oostenrijk vanuit andere landen door online apotheken (februari 2020)

Google biedt vertaalde versies van het Helpcentrum om het gebruikers gemakkelijker te maken. Deze vertalingen hebben echter geen invloed op de inhoud van ons beleid. Voor handhaving van het beleid is de Engelse versie leidend. Als u dit artikel in een andere taal wilt lezen, stelt u deze in via het dropdownmenu onderaan de pagina.

Vanaf februari 2020 staat Google Ads toe dat geschikte online apotheken in de EU en de EER Oostenrijk targeten in overeenstemming met de toepasselijke wet- en regelgeving. Google-adverteerders die voldoen aan de landspecifieke vereisten, kunnen via ons online aanvraagformulier de benodigde certificering aanvragen.

(Gepost in februari 2020)