Sundhedsvæsen: Grænseoverskridende målretning mod Østrig for onlineapoteker (februar 2020)

Som en service tilbyder Google oversatte versioner af artiklerne i Hjælp til Google Ads, men vi håndhæver vores politikker i henhold til den engelsksprogede version, og det er denne version, der er gældende, hvis den oversatte tekst afviger fra den. Hvis du vil have denne artikel vist på et andet sprog, kan du bruge rullemenuen Sprog nederst på siden.

I februar 2020 begynder Google Ads at tillade, at kvalificerede onlineapoteker i EU og EØS kan målrette mod Østrig i henhold til alle gældende love og bestemmelser. Google-annoncører kan ansøge om de nødvendige certifikater ved hjælp af vores online ansøgningsformular, hvis de opfylder landespecifikke krav.

(Offentliggjort i februar 2020)