Opdateringer af politikken vedrørende hasardspil og spil (januar 2020)

Som en service tilbyder Google oversatte versioner af artiklerne i Hjælp til Google Ads, men vi håndhæver vores politikker i henhold til den engelsksprogede version, og det er denne version, der er gældende, hvis den oversatte tekst afviger fra den. Hvis du vil have denne artikel vist på et andet sprog, kan du bruge rullemenuen Sprog nederst på siden.

I februar 2020 opdaterer Google politikken vedrørende hasardspil og spil, så enheder, der har statsautorisation, kan promovere onlinekasinoer i Schweiz.

Annoncører skal ansøge om certificering. Politiksiden "Hasardspil og spil" opdateres, når politikken træder i kraft.

(Opslået i januar 2020)