Ny policy för nummerupplysnings-, vidarekopplings- och inspelningstjänster (mars 2020)

För att underlätta för våra användare tillhandahåller Google översatta versioner av vårt hjälpcenter. Sådana versioner är dock inte avsedda att förändra innehållet i våra policyer. Den engelskspråkiga versionen är den officiella version vi använder för att tillämpa våra policyer. Om du vill läsa den här artikeln på ett annat språk kan du använda rullgardinsmenyn längst ned på sidan.

I mars 2020 uppdaterar Google policyn för övriga begränsade verksamheter så att annonser som marknadsför tjänster för nummerupplysning, vidarekoppling och inspelning inte längre tillåts. Dessa tjänster innebär vanligtvis att en person ringer ett nummer för att få ett annat nummer (eller företagsinformation som t.ex. adress) eller för att bli kopplad till en annan tjänst. Denna policy begränsar inte annonser för upplysningstjänster online eller program för samtalsinspelning.

Ursprungligen upplagd i september 2019 och uppdaterad i december 2019