Ny politik for telefonbogstjenester, viderestillingstjenester og tjenester for optagelse af opkald (marts 2020)

Som en service tilbyder Google oversatte versioner af artiklerne i Hjælp til Google Ads, men vi håndhæver vores politikker i henhold til den engelsksprogede version, og det er denne version, der er gældende, hvis den oversatte tekst afviger fra den. Hvis du vil have denne artikel vist på et andet sprog, kan du bruge rullemenuen Sprog nederst på siden.

I marts 2020 opdaterer Google politikken vedrørende andre virksomheder eller forretningsformål, der er underlagt begrænsninger, så den ikke længere tillader annoncer for telefonbogstjenester, viderestillingstjenester eller tjenester for optagelse af opkald. I forbindelse med disse tjenester skal brugerne sædvanligvis ringe til et telefonnummer for at få oplyst et andet telefonnummer (eller andre virksomhedsoplysninger som f.eks. en adresse) eller for at blive viderestillet til en anden tjeneste. Denne politik begrænser ikke annoncer for onlinetelefonbøger eller software til optagelse af opkald.

Oprindeligt opslået i september 2019 og opdateret i december 2019