Ny politik for telefonbogstjenester, viderestillingstjenester og tjenester for optagelse af opkald (marts 2020)

I marts 2020 opdaterer Google politikken vedrørende andre virksomheder eller forretningsformål, der er underlagt begrænsninger, så den ikke længere tillader annoncer for telefonbogstjenester, viderestillingstjenester eller tjenester for optagelse af opkald. I forbindelse med disse tjenester skal brugerne sædvanligvis ringe til et telefonnummer for at få oplyst et andet telefonnummer (eller andre virksomhedsoplysninger som f.eks. en adresse) eller for at blive viderestillet til en anden tjeneste. Denne politik begrænser ikke annoncer for onlinetelefonbøger eller software til optagelse af opkald.

Oprindeligt opslået i september 2019 og opdateret i december 2019